Connect with us

ALTE SPORTURI

Sportivii de la CSS Zalău, premiaţi într-un cadru festiv. GALERIE FOTO


În cadrul evenimentului ce a avut loc la Pensiunea “La Vasile” au fost premiaţi aproximativ 300 de sportivi


În cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc miercuri după-amiază la Pensiunea “La Vasile”, cei mai buni sportivi de la CSS Zalău au fost premiaţi.

Pentru acest eveniment s-a consemant o asistenţă foarte mare, astfel că sala restaurantului a fost plină cu copii din cadrul clubului, părinţi, dar şi antrenori.

Cuvântul a fost luat de către directorul CSS Zalău – Dorian Fuar care a ţinut să le mulţumească tuturor părinţilor care şi-au îndrumat copiii spre Clubul Sportiv Şcolar.

S-au acrodat premii ce au constat în trofee, diplome, medalii, dar şi premii în bani, iar alături de cei mai buni sportivi de la CSS Zalău au mai fost premiaţi cu diplome şi cadouri alţi 300 de sportivi de la cele şase secţii: volei, handbal, atletism, lupte libere, tenis de masă şi fotbal.

Atmosfera a fost întreţinută de două tinere de la Liceul de Artă, care au prezentat un mic program artistic, iar la final, copii au primit şi câte un cadou din partea moşului.

În clasamentul celor mai buni sportivi de la CSS Zalău s-au regăsit Mihai Sabău, Petrişor Oprea (fotbal), Molnar Zsanett, Iulia Oneş (atletism), Ştefania Mocuţ, Olivia Truţă (handbal), Flaviu Bălean (volei), Daniela Paşcalău , Vlad Sîrca,  Paul Purcăraş, Emanuel Lazăr,  Sergiu Pop, Alexandru Cardoş, Paul Oros, Mihai Ghicean, Alexandru Pop, Dan Iepure, Răzvan Bojan, Vasile Moldovan, George Orţan, Marius Pop, Cristian Trif şi Simion Pop (toţi de la lupte libere), în timp ce cel mai bun sportiv a fost desemnat Paul Şomoi, cel care evoluează cu dublă legitimare la CSS Zalău – Volei Municipal Zalău. Acesta nu a putut fi prezent la eveniementul de miercuri, având în vedere că a făcut deplasarea cu Volei Municipal la meciul din Cupa României cu Unirea Dej, iar premiul a fost ridicat de tatăl său – Gabriel Şomoi.

 

485 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI