Connect with us

Ştiri din Sălaj

Dăruieşte un zâmbet! Persoanele lovite de soartă din Sălaj sunt ajutate să aibă un Crăciun mai bun de către oamenii cu suflet mare


Organizaţia de Femei a PNL, dar şi Tineretul Naţional Liberal desfăşoară în această perioadă o amplă acţiune prin care vor sprijini cu ajutoare substanţiale peste 150 de familii din judeţ. Totul se realizează pe bază de donaţii de la persoanele cu suflet mare


Organizaţia de Femei a PNL Sălaj (OFL Sălaj), condusă de Dana Crişan, alături de Tineretul Naţional Liberal (TNL) a cărui preşedinte este Daniel Ispas, desfăşoară o activitate intensă zilele acestea prin care încearcă să sprijine 150 de familii lovite de soartă din judeţul Sălaj.

Până luni dimineaţa, la sediul PNL din Zalău –  de lângă Biblioteca Judeţeană –  toţi oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să doneze ceea ce îi lasă inima pentru a face o bucurie persoanelor neajutorate din Sălaj, în special copiilor.

Până la această oră au fost strânse peste 150 de cadouri primite din donaţii, iar ele vor fi împărţite de tinerii liberali în tot judeţul săptămâna viitoare.

Dana Crişan, preşedintele OFL Sălaj ne-a declarat că are în evidenţă mai multe cazuri sociale unde duc ajutoare destul de des, iar acum de Crăciun, din cadourile primite vor fi ajutate 150 de familii nevoiaşe.

Cel mai marcant caz este al unei familii neajutorate din Zalău care are şapte copii. Deşii nu au cele mai bune condiţii de trai, copiii sunt premianţi la şcoală şi când vor fi mari îşi doresc o carieră de succes. Ei au înţeles că pot face faţă tuturor problemelor din viaţă şi să răzbească indiferent de neajunsuri. Femeiile din PNL sunt sprijinul lor, acestea mergând de mai multe ori la ei acasă cu daruri prin care să le poată face viaţa mai frumoasă.

“Avem această activitate împreună cu tinerii liberali. Până luni strângem daruri de la oamenii cu suflet mare şi apoi se vor distribui la 150 de familii din tot judeţul. Acţiunea se desfăşoară sub sloganul dăruieşte un zâmbet  şi mă bucur că foarte mulţi zălăuani au fost receptivi la apelul nostru şi au venit cu donaţii”, ne-a spus Dana Crişan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj