Connect with us

HANDBAL

Se dă startul returului la Liga Naţională

Pauza dintre tur şi retur este doar  câteva zeci de ore pentru zălăuance. După pierdut pierdut acasă, cu Dunărea Brăila, Georgiana Ciuciulete şi compania nu au avut timp liber, deoarece la două zile distanţă va urma o nouă partidă pe teren propriu. HC Zalău va primi vizita formaţiei maramureşene, HCM Baia Mare.

Nu mai este ce a fost nici gruparea băimăreană, care se află în plină reconstrucţie. Antrenorul Costică Buceschi se bazează pe un lot foarte tânăr de jucătoare care promit multe. Nu mai este nevoie să amintim forma în care se află Eliza Buceschi, handbalistă care a fost chemată şi la lotul naţional de tineret.

Altădată confruntările dintre cele două echipe se disputau pe viaţă şi pe moarte, însă acele vremuri au apus. HC Zalău este favorită certă, mai ales că şi în partida tur, s-a impus tocmai pe terenul maramureşencelor. Două puncte din meciul cu HCM Baia Mare ar face ca Valeria Beşe şi compania să îşi consolideze poziţia secundă, pe care dorim să găsim echipa şi la finalul sezonului.

 

Vineri, ora 17.00, Sala “Avram Iancu”:

HC Zalău – HCM Baia Mare

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. alin

  2 February 2012 at 19:29

  sper ca in meciul acesta babele BESE SOMOI SUCS sa faca poze de pe banca,sa poata juca si rezervele,daca tot au salariile blocate poate ele nu stiu sa vinda un meci chiar daca aveau salarii blocate dupa meciul cin bucuresti unde s-a condus la pauza cu 5 goluri

 2. TB

  3 February 2012 at 0:22

  Care 4 puncte din meciurile cu Braila si cu Baia Mare?

 3. io

  3 February 2012 at 10:58

  dragii mei nu mai scrieti de marele cuplu Bese-Szucs din aparare? Szucs a fost adusa ca rezerva de lux,joaca cate 10-15min pe meci iar Bese care toata viata ei a dat cu ‘ciocu’ a fost varza in aparare! deci noi nu am avut linie de 9m deloc! Bese 2goluri din 9aruncari si Szucs 3goluri iar restul de 3din 7m! In meciul cu Braila s-a aratat inca o data ca tot ‘vechea garda’ a dus greul in aparare si atac adica Coadalata si Somoi fiind si cele mai constante jucatoare din ultimii ani

 4. io

  4 February 2012 at 17:47

  alin handicapatule ce esti,du-te-n draq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL