Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la Atletic şi-au revenit din pasa proastă şi termină anul pe podium. CLASAMENT


După două înfrângeri la rând, gruparea sălăjeană a câştigat ultimul meci al anului cu LPS Cluj Napoca, iar juniorii A au parte de o vacanţă mai liniştită şi iernează pe locul 3


După două partide pline de ghinion, cele cu FC Kiss Baia Mare, în deplasare şi acasă cu LPS Bistriţa, în care Atletic Zalău a înregistrat primele înfrângeri din partea a doua a campionatului, sălăjenii sperau să încheie anul 2017 cu o victorie, tot pe teren propriu, în faţa celor de la LPS Cluj.

Vremea nu a ţinut cu fotbalul în această zi, iar asupra Zalăului, dar nu numai s-a lăsat o ninsoare abundentă care a acoperit gazonul Stadionului Municipal din Zalău. Totuşi, după mici eforturi ale organizatorilor, meciul a început, iar ambele echipe au fost dornice să obţină cele trei puncte.

Totuşi, cei care au început mai bine şi au controlat jocul în prima parte au fost sălăjenii. Astfel, Raul Irimeş a fost cel care a marcat primul, în timp ce până la pauză, şi Adelin Moroşan şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar gruparea condusă de Paul Hodiş intra la cabine la adăpostul unui avantaj de două goluri. După revenirea de la cabine, clujenii au fost mult mai motivaţi şi au căutat să reducă din handicap şi chiar au reuşit.

Mai mult, contrar cursului jocului, clujenii au izbutit să egaleze cu cinci minute înainte de final. Totuşi, bucuria oaspeţilor a fost una de scurtă durată, deoarece după doar două minute, Sebastian Duma, fostul jucător al celor de la FC Zalău, a scăpat singur spre poarta clujenilor şi nu a iertat, marcând pentru 3 – 2. Cu acest scor s-a şi încheiat partida, spre bucuria jucătorilor sălăjeni, precum şi a conducerii celor de la CS Atletic Zalău.

“Trebuia să conducem la diferenţă de patru sau cinci goluri după prima repriză şi atunci nu mai aveam emoţii. Ne-am relaxat în partea secundă şi ne-am văzut egalaţi, dar până la urmă este bine că am terminat anul cu o victorie”, a spus Claudiu Cornaci, cel care l-a acest meci l-a înlocuit pe Călin Pop, după ce “Gonzo” şi-a dat demisia.“Avem o grupă bună la juniori A şi cred că putem să ne clasăm pe podium. Vom vedea în perioada următoare cine va prelua această echipă, fiindcă eu mă voi ocupa doar de juniorii B”, ne-a informat Cornaci.

După acest meci juniorii republicani de la CS Atletic au intrat în vacanţă, urmând să reia pregătirile în luna ianuarie. A doua parte a campionatului va începe pe 10 martie 2018, cu ultima etapă din tur, când juniorii A vor evolua în deplasare la Viitorul Mihai Georgescu.

 


Atletic Zalău – LPS Cluj 3 – 2 (2 – 0)

 Au marcat: Raul Irimeş, Adelin Moroşan şi Sebastian Duma

CS Atletic: Mădălin Şandor – Alex Taloş, Ionuţ Mureşan, Raul Puie, Vasile Horoi, Laurenţiu Chiş, Adelin Teglaş, Raul Irimeş, Adelin Moroşan, Sebastian Duma şi Denis Chiş. Au mai evoluat: Gabriel Lăcătuş, Alex Nerţan şi Ionuţ Chende. Antrenor: Claudiu Cornaci

 

Rezultate complete din etapa a VIII-a:

Atletic Zalău – LPS Cluj                                   3 – 2

LPS Bistriţa – Gloria Junior Bistriţa                  1 – 1

Olimpia Satu Mare – LPS Satu Mare                4 – 1

Electrica Baia Mare – ASA Tg. Mureş                         3 – 3

FC Kiss Baia Mare – Viitorul Mihai Georgescu  8 – 0

 

CLASAMENT:

1. FC Kiss Baia Mare      8      7   0   1            50 –   7     21

2. Olimpia Satu Mare        8    6   1   1            42 –   6     19

3. Atletic Zalău                       8           5   1   2            26 – 13     16

4. ASA Tg. Mureş              8  4   2   2            14 – 13     14

5. Gloria Junior Bistriţa    8     4   1   3            25 – 13     13

6. LPS Bistriţa           8            4   1   3            17 – 15     13

7. LPS Cluj               8            3   0   5            15 – 28       9

8. Viitorul M. Georgescu  8    3   0   5            14 – 27       9

9. LPS Satu Mare               8   0   1   7              9 – 34       1

10. Electrica Baia Mare     8    0   1   7              7 – 63       1

 

Etapa a  IX-a se dispută în martie 2018:

LPS Cluj                     – LPS Bistriţa

ASA Tg. Mureş          – FC Kiss Baia Mare

LPS Satu Mare            – Electrica Baia Mare

Gloria Junior   – Olimpia Satu Mare

FC Viitorul      – CS Atletic Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL