Connect with us

TENIS

Andrei Brisc, pe podium la seniori!


Talentatul tenismen de la CSM Zalău a reuşit să urce pe podium la Cupa “Moş Crăciun” de la Oradea, deşi sălăjeanul are doar 16 ani


Anul 2017 se apropie de final, însă competiţiile de tenis de câmp încă se desfăşoară. La finele săptămânii trecute, la Oradea a avut loc o întrecere destul de mare, la care au participat un număr impresionant de sportivi, printre care şi doi din judeţul Sălaj. Astfel, pe lista de start a competiţiei din judeţul vecin s-au aflat Andrei Brisc şi Daniela Cherecheş.

Cei doi au concurat la categoria seniori, respectiv 12 ani. De specificat este faptul că Brisc a concurat la seniori deşi abia anul viitor va trece la categoria de vârstă 17-18 ani.

Fără emoţii şi cu multă încredere că poate obţine un rezultat pozitiv şi pe final de an poate cuceri o nouă medalie şi după ce a beneficiat de primul tur liber, Brisc a debutat împotriva lui Rareş Trocan de la LPS CSS Arad, pe care sălăjeanul l-a învins fără drept de apel, câştigând meciul cu 6 – 2, 6 – 1, iar astfel, elevul lui Constantin Carp de la CSM Zalău a obţinut calificarea în semifinale, acolo unde cei patru calificaţi au jucat fiecare cu fiecare.

În “final four” a fost mult mai greu, însă Andrei Brisc a făcut faţă cu brio unor adversari mult mai experimentaţi decât el şi chiar a reuşit să obţină o victorie în faţa principalului favorit, Gabriel Liahovici, scor 7 – 5, 6 – 4, spre surprinderea tuturor.

Din păcate, în seara dinaintea celorlalte două meciuri din turneul final, Andrei Brisc a acuzat ceva probleme de sănătate şi acesta s-a resimţit în ziua “duelurilor” şi din păcate nu a reuşit să mai obţină victorii, fiind învins în două seturi de Ioan Abrudan de la Dinamo Bucureşti şi de Nemeş Nimrod de la CSM Oradea.

La competiţia din judeţul vecin, Sălajul a mai fost reprezentat de o sportivă este vorba de Daniela Cherecheş (ACS Sergiu Carp Tennis Club), care a participat la categoria de vârstă 12 ani, însă din păcate ea a părăsit competiţia încă după primul tur.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS