Connect with us

BOX

Boxul feminin, din Sălaj, doreşte o medalie la Campionatul Mondial!

Antrenorul Ioan Popa speră că eleva lui – Gabriela Pintea, va boxa la una dintre cele mai importante competiţii de pe glob, unde visează şi chiar la o medalie!

 

Atât antrenorii cât şi sportivii secţiei box au cele mai mari ambiţii din cadrul clubului CSM Zalău, ei îşi doresc cele mai multe medalii şi cei mai mulţi sportivi legitimaţi la Federaţie. Ioan Dragoş are planuri îndrăzneţe pentru elevii lui, îşi doreşte ca sportivii să vină acasă cu 9 medalii de la Campionatele Naţionale. Antrenorul  pune baza pe seniorii Adrian Popuţea şi Kovacs Csaba şi speră că se vor întoarce acasă cu două medalii. La tineret, speră că Szabo Robert va câştiga o medalie. La juniori, Raul Pop va face faţă cu brio Campionatului Naţional şi doreşte să câştige o medalie având în vedere că, anul trecut, a fost vicecampion naţional, iar cadeţii să se întoarcă din ring cu două medalii. “Este greu ce ne-am propus, avem cele mai îndrăzneţe obiective, dar cred că cu susţinere vom reuşi. Am băieţi buni care au făcut progrese enorme în mai puţin  de un an, unul din ei ar fi Kovacs Csaba”, ne-a mărturisit antrenorul Ioan Dragoş. Boxerii au început antrenamentele chiar de la finalul anului trecut. Din 4 decembrie timp de o săptămână sportivi au fost la pregătire în Izvorani, iar din 7 ianuarie aceştia se află în cantonament la Bacău.

De cealaltă parte, antrenorul fetelor – Ioan Popa, are planuri mari pentru 2012, doreşte nu mai puţin de şapte medalii. Antrenorul se bucură de nişte sportive de top şi speră ca în acest an fiecare să coboare din ring cu câte o medalie şi să îşi îmbunătăţească palmaresul personal. Tehnicianul doreşte ca Gabriela Pintea să intre în componenţa lotului naţional şi chiar să participe la Mondiale de unde să vină acasă cu o medalie, iar Flavia Iacob să reediteze medalia de aur câştigată în 2011. Mai sunt câteva fete care s-au remarcat anul trecut Mihaela Păuşan (bronz la senioare) şi Ancuţa Sălăjean (bronz la senioare), sperăm ca fetele să îşi facă bine treaba şi în 2012 să coboare din ring cu medalii. “Secţia rămâne deschisă tinerilor care iubesc şi vor să practice sportul, îi încurajez să vină la noi, îi putem îndruma spre performanţă”, a menţionat tehnicianul Ioan Popa.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX