Connect with us

DIVIZIA A1

Marius Dascălu: “Zalăul are prima şansă la calificare, dar orice se poate întâmpla”


Antrenorul Unirii Dej o vede pe Volei Municipal drept favorită la calificarea în semifinalele Cupei României, însă orice este posibil, mai ales că dejenii au arătat potenţial în acest sezon


Volei Municipal Zalău atacă la Dej calificarea în final-four-ul Cupei României. În meciul tur, disputat la Zalău, finalista Cupei din sezonul trecut a reuşit să se impună cu 3 – 1 în faţa Unirii din Dej, iar acum, în meciul retur, mai are nevoie de doar două seturi pentru a merge mai departe.

Astfel, gruparea de la poalele Meseşului pleacă cu prima şansă la calificare, fapt considerat adevărat şi de antrenorul Marius Dascălu.

Totuşi, să spunem că antrenorul Unirii Dej are încredere în elevii săi şi în capacitatea lor de a se motiva în faţa grupării de la poalele Meseşului şi orice este posibil, cu atât mai mult, cu cât Volei Municipal Zalău a întâmpinat probleme în acest sezon în duelurile cu formaţia dejeană.

“Întâlnim echipa din Zalău pentru a treia oară într-un meci oficial și ca și până acum, va fi un adversar dificil. Noi am reușit în celelalte meciuri să le opunem rezistență și mă astept ca miza calificării în semifinalele Cupei României să ne ambiționeze din nou. Normal că Zalăul are prima șansă la calificare, după victoria din tur, dar consider că orice se poate întâmpla. Nu cred că se mai pune problema de a surprinde cu ceva Zalăul, dar va conta forma de moment a jucătorilor”, ne-a spus Marius Dascălu.

 

107 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1