Connect with us

CUPELE EUROPENE

Ionel Ciunt: “Dacă Volei Municipal nu îşi îndeplineşte obiectivele vom lua măsuri”


Primarul Zalăului s-a declarat nemulţumit de faptul că campioana a fost eliminată prematur din cupele europene, iar în campionat se află doar pe locul 4


Primăria şi Consiliul Local Zalău susţine consistent CS Volei Municipal Zalău, iar în acest sezon a alocat un buget record pentru campioana României. Cu toate acestea, formaţia antrenată de Marian Constantin a făcut un tur de campionat dezamăgitor pe care l-a încheiat doar pe locul 4, la 8 puncte în spatele liderului Steaua şi la 5 puncte de podium! Nici în cupele europene, gruparea de sub Meseş nu a rupt gura târgului, fiind eliminată încă din prima fază a Cupei Challenge de Benfica Lisabona, după ce formaţia zălăuană a pierdut clar  ambele jocuri.

Parcursul din campionat nu l-au mulţumit pe primarul Ionel Ciunt şi anunţă că dacă Volei Municipal Zalău nu îşi îndeplineşte obiectivele, se vor lua măsuri.

“Mi-ar fi plăcut ca după turul de campionat, echipa să fie pe primul loc, dar sper ca în retur lucrurile să evolueze mult mai bine şi să ne clasăm în primele locuri. Deocamdată, CS Volei Municipal Zalău este în obiectivul pe care şi l-a propus, dar dacă acesta nu va fi îndeplinit, vom lua măsuri. Sincer, nu îmi convine ca Primăria să dea 90% din bugetul unui club şi acţionarii din club să hotărească ce se întâmplă”, ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

Cât despre eliminarea din Cupa Challenge, edilul din urbea de la poalele Meseşului spune că suma de bani care a fost alocată pentru cupele europene va rămâne în bugetul Primăriei, având în vedere că CS Volei Municipal a fost eliminată încă din prima fază a competiţiei.

“Benfica Lisabona a fost ceva mai bună decât noi. Mie mi-a plăcut jocul pe care l-au practicat jucătorii noştri în meciul de la Zalău. În sport este un învins şi un învingător, iar în această dublă manşă noi a trebuit să ne recunoaştem învinşi. Am alocat o sumă consistentă de bani pentru cupele europene, dar care va rămâne în bugetul Primăriei. Din banii respectivi s-au folosit doar o parte, pentru prima manşă cu Benfica Lisabona”, a mai spus primarul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPELE EUROPENE