Connect with us

Ştiri din Sălaj

Protest la Zalău! Patru sălăjeni au ieşit în stradă împotriva coaliţiei de guvernare PSD – ALDE


Dacă în Bucureşti au ieşit în stradă peste 10.000 de români, iar în Cluj numărul protestatarilor a ajuns la o mie de persoane, în Zalău, ieri seară şi-au manifestat opoziţia publică faţă de partidele de guvernare doar patru persoane


Peste zece mii de persoane au protestat, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, oamenii fiind nemulţumiţi de modificările aduse legilor justiţiei în comisia parlamentară dar fiind nemulţumiţi şi de modul în care coaliţia de guvernare formată din PSD şi ALDE conduce ţara. Traficul în zonă a fost restricţionat, zona fiind asigurată de jandarmi călăre.

Printre participanţii la protestul din Bucureşti au fost şi liderii PNL, Ludovic Orban şi Raluca Turcan, preşedintele USR, Dan Barna, foşti miniştri tehnocraţi, precum Raluca Prună, Vlad Voiculescu şi Dragoş Pâslaru dar şi fostul premier originar din Zalău, Dacian Cioloş.

Lângă noi, la Cluj-Napoca a avut loc un protest zgomotos unde peste 1.000 de oameni au cerut alegeri anticipate şi retragerea legilor justiţiei, ei bătând cu linguri în oale aduse de acasă “ca să se audă până la Bucureşti”. Şi la Iaşi, Bistriţa şi Galaţi au fost proteste, conform MEDIAFAX.

La Zalău, dacă în urmă cu mai multe săptămâni au ieşit în stradă aproximativ o sută de persoane, şi chiar şi lideri politici din judeţ, aseară au protestat pe platoul de marumră doar patru persoane.

Reamintim că cele mai mari proteste din ultimii peste zece ani din Sălaj au avut loc în iarnă, mai exact în ianuarie, când mii de sălăjeni au protestat împotriva guvernului PSD condus la acea vreme de premierul Sorin Grindeanu.

“Am fost 4. Am fost . Înseamnă mult în comparaţie cu alţii care reprezintă majoritatea care nu există. Ăştia sunteţi toţi care staţi în casă : INEXISTENŢI”, scrie unul dintre cei patru protestatari pe pagina sa de facebook.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj