Connect with us

ALTE SPORTURI

Luptătorii de la CSS Zalău, din nou pe podium


Secţia de lupte libere a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a continuat seria rezultatelor sportive notabile şi în cadrul turneului internaţional din judeţul Satu Mare. Elevii antrenorului Gheorghe Panc au obţinut cinci clasări pe podium la “Cupa Ardud”


Localitatea Ardud din judeţul Satu Mare a găzduit la finalul săptămânii Cupa “Cetate Ardud”, o competiţie internaţională rezervată categoriei de vârstă cadeţi şi mai tineri.

Alături de sportivi din Grecia, Moldova, Ucraina, Ungaria şi cluburi de renume din ţară s-a aflat şi o delegaţie de 14 sportivi sălăjeni legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Zalău.

Însoţiţi de prof. Gheorghe Panc, cei 14 luptători sălăjeni au făcut un test util în vederea viitoarei competiţii la care vor participa la finalul săptămânii în curs, Cupa României de juniori, întrecere sportivă ce va fi găzduită de localitatea Putna. Spre satisfacţia antrenorului de la de CSS Zalau, în prima zi a turneului din judeţul vecin, doi sportivi ai clubului zălăuan au reuşit să urce pe podiumul de premiere.

Daniel Barna, categoria de vârstă copii 3, s-a clasat pe prima poziţie în clasamentul categoriei de greutate 45 de kilograme, iar Rareş Bărburaş concurând la aceeaşi categorie de vârstă şi greutate s-a clasat pe locul al 3-lea.

Cea de-a doua zi a Cupei Ardud a mai adus Clubului Sportiv Şcolar Zalău alte trei clasări pe treapta a III-a a podiumului în cadrul categoriei cadeţi prin Alexandru Cordoş (cat. 42 kg), Sergiu Pop (cat. 58 kg) şi Răzvan Bojan (cat. 69 kg).

415 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI