Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău nu a contat nici la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ola”


Gruparea antrenată de Dan Lucaciu a suferit patru înfrângeri, iar singura victorie a fost obţinută la “masa verde” cu Viitorul Oradea


Fotbalul juvenil din Sălaj pierde teren de la un an la altul, iar campioanele judeţului nostru de la orice categorie de vârstă aproape că nu mai contează la fazele zonale. În acest an, Viitorul Zalău a reprezentat Sălajul la Trofeele “Gheorghe Ola” şi “Gheorghe Ene”, însă la nicio categorie de vârstă, sălăjenii nu au putut emite pretenţii. După ce la Bistriţa, Viitorul a obţinut o victorie şi a  pierdut patru jocuri, la fel s-a întâmplat şi la Trofeul “Gheorghe Ola” de la Cluj-Napoca. Sigura victorie a fost la “masa verde” cu Viitorul Oradea, care nu s-a prezentat la turneu.

Gruparea de sub Meseş a pierdut la diferenţe mari de scor cu Il Calcio Satu Mare, Luceafărul Cluj şi Transilvania Bistriţa, iar partida cu Plimob Sighet a fost pierdută la o diferenţă de două goluri.

“Dacă nu ai lot nu poţi emite niciun fel de pretenţi la aceste faze zonale. Am încercat să facem faţă adversarilor când am avut lotul de bază, dar când a trebuit să schimbăm echipa am fost depăşiţi la toate capitolele. Regulamentul a permis ca fiecare echipă să poată face transferuri până cu 48 de ore înainte de turneu. Noi nu am avut de unde transfera jucători, fiindcă în Sălaj aria de selecţie este foarte redusă. În schimb, Luceafărul Cluj, Il Calcio Satu Mare sau Transilvania Bistriţa au avut loturi valoroase, dar şi   numeroase. Acesta este nivelul de la noi şi trebuie să acceptăm realitatea”, a spus antrenorul Dan Lucaciu.

 

Rezultatele înregistrate de Viitorul la faza zonală de la “Gheorghe Ola”:

Viitorul Zalău – Il Calcio Satu Mare       0 – 12

Viitorul Zalău – Viitorul Oradea 3 – 0 (la masa verde)

Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău         1 – 10

A marcat: Frenţiu Luca

Plimob Sighet – Viitorul Zalău         3 – 1

A marcat: Matei Brisc

Transilvania Bistriţa – Viitorul Zalău       6 – 0

Viitorul Zalău (2008): Bogdan Prunea, Luca Onuţan – Nicolas Neaga, Brisc Matei, Alexandru Nosa, David Sabou, Răzvan Sabou, Mihai Pecea, Robert Egri, Luca Frenţiu şi Darius Pop. Antrenor: Dan Lucaciu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL