Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin ar putea părăsi CS Volei Municipal

“Mă pun în discuţie dacă voi mai continua sau nu la Volei Municipal Zalău”, a spus tehnicianul după meciul cu Dinamo Bucureşti. Să spunem că tehnicianul a mai demisionat de pe banca tehnică, în anul 2015, când era la VCM Piatra Neamț, după ce echipa sa acumulase daor 2 puncte în tur 


Chiar dacă nu a avut un CV foarte stufos, Marian Constantin a fost numit antrenor principal la Volei Municipal Zalău înaintea sezonului 2016 – 2017.

Cum în vara trecută, transferurile erau gata făcute la echipă, când tehnicianul a ajuns la Zalău a şi trecut la treabă, iar în campionatul trecut a câştigat titlul cu Volei Municipal, dar a ajuns şi în finala Cupei României.

Rezultatele bune au făcut ca cele două părţi să continue colaborarea, însă în vară mai mulţi jucători importanţi au plecat de la echipă, iar tehnicianul a fost nevoit să caute întăriri.

Deşi Volei Municipal a beneficiat de cel mai mare buget din istorie, achiziţiile se pare că nu au fost inspirate, iar ca urmare, gruparea de sub Meseş a şi fost eliminată din cupele europene, iar în campioant a terminat turul doar pe locul 4, la 8 puncte în spatele liderului.

Situaţia este delicată, având în vedere că şi jocul echipei suferă şi din câte se pare la Volei Municipal Zalău este nevoie de un şoc. Acest şoc ar putea avea loc chiar pe banca tehnică, având în vedere că antrenorul Marian Constantin a şi spus la finalul jocului cu Dinamo că ia în calcul varianta să plece.

“Suntem supăraţi cu toţii, dar o să încerc să gândesc la rece să văd  ce aş putea face. Inclusiv eu mă pun în discuţie dacă voi continua sau nu la echipă”, a spus Marian Constantin după meciul cu Dinamo.

Să mai spunem că înainte  să vină la Volei Municipal Zalău, Marian Constantin a demisionat şi de la VCM LPS Piatra Neamţ în decembrie 2015 tot din caza rezultatelor slabe pe care le-a avut, dorind să producă un şoc la echipa din Moldova.

181 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    9 December 2017 at 19:42

    Primul sa plece grasanul si fktilistul Feber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1