Connect with us

Pescuit și Vânătoare

RECORD. Un tânăr a fost prins de jandarmi în timp ce pescuia ILEGAL cu 31 de beţe pe Lacul Vârşolţ! Galerie FOTO


Veronica Ispas – preşedintele Clubului Pescarilor din cadrul AJVPS Sălaj – a reclamat la Jandarmerie faptul că un bărbat pescuieşte cu 31 de beţe, chiar dacă statutul asociaţiei prevede că ai voie să pescuieşti pe baraj cu maxim patru undiţe


Jandarmii sălăjeni au fost solicitaţi miercuri să intervină pe Barajul Vârşolţ, unde a fost depistat un bărbat care pescuia cu 31 de beţe, cu 27 mai multe decât limita maximă admisă!

Sesizarea a fost făcută de către Veronica Ispas, preşedintele Clubului Pescarilor din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj.

Sesizarea a fost făcută în jurul orei 16.00, iar echipa de intervenţie a constatat că este vorba de un bărbat de 30 de ani care încalcă Ordonanţa de Urgenţă numărul 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, la art. 58 lit. c, respectiv încalcă condiţiile de autorizare şi/sau de licenţiere.

Pescarul a primit o amendă de 600 de lei. 

 

“Pădure de bețe pe Vîrşolţ. Cât poți fi de flămând să pescuiești cu 31 de bețe???? Da, ați înțeles bine….un pescar – care NU se poate numi pescar, avea 31 de bețe in apă, aruncate la șalău! Mulțumesc pescarilor care ne-au semnalat cazul și Jandarmeriei Sălaj pentru ajutor și promptitudine! Această persoană SIGUR nu v-a avea permis de pescuit pe 2018 de la AJVPS Sălaj – Clubul Pescarilor !”, spune Veronica Ispas pe contul său de facebook.

1003 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare