Connect with us

DIVIZIA A1

ACS Şimleul Sport a câştigat derby-ul cu CSS Zalău, chiar la poalele Meseşului!


Elevii lui Ovidiu Teuşan au surclasat formaţia condusă de Dorian Faur în Sala Sporturilor din Zalău şi au urcat o poziție în clasamentul Seriei D din Campionatul Național de juniori I


Ultima etapa a turului din cadrul Campionatului Naţional de juniori 1 la volei masculin  s-a încheiat cu o surpriză neplăcută pentru echipa Clubului Sportiv Şcolar Zalău.

Antrenată de Dorian Faur, gruparea de la poalele Meseşului a cedat  derby-ul Sălajului cu scorul de 0 – 3 partida disputată pe teren propriu şi a făcut schimb de poziţii în clasament cu ACS Şimleul Sport, echipă antrenată de Ovidiu Teuşan.

Jocul celor două formaţii a fost unul echilibrat, toate cele trei seturi fiind câştigate la mici diferenţe. La echipa zălăuană jocul “a scârţâit” mult încă din debutul partidei, iar pe fondul unei lipse de formă a lui Flavius Bălean, jucător de la care aşteptările sunt foarte mari, echipa a intrat în impas şi nu a reuşit să îşi revină până la finalul jocului.

De altfel, zălăuanii au început partida destul de timoraţi în faţa şimleuanilor care au reuşit în primele patru etape să contabilizeze două victorii, una pe terenul echipei din Topliţa, iar cea de-a doua pe teren propriu, în faţa echipei LPS Bihorul Oradea.

Graţie victoriei obţinute la Zalău, gruparea antrenată de Ovidiu Teuşan încheie prima parte a campionatului pe locul 4 şi intră în cursa pentru ocuparea locului 3 în ierarhia Grupei D la finalul campionatului.

Amănunte, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 decembrie.


CSS Zalău – ACS Şimleul Sport 0 – 3 (-26, -23, -19)!

ACS Şimleul: Ovidiu Man, Dan Silvăşan, Raul Remeş, Vlad Rusu, Cristian Julei, Paul Pop, Claudiu Sătmar – libero. Au mai evoluat: Mircea Tăplăcan şi Sebastian Cordon. Antrenor: Ovidiu Teuşan

CSS Zalău: Flaviu Bălean, Tudor Lazăr, Andrei Şamşudan, Eduard Hădade, Solyom Norbert, Darius Mândruţ, Sebastian Matiş – libero.A mai evoluat: Cătălin Miclea. Rezerve: Mihai Igna, Darius Crişan, Cristian Pop şi Claudiu Pop. Antrenor: Dorian Faur


854 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Xvolei

    8 December 2017 at 8:56

    Bravo Teusan.Celalalt ar trebui sa se lase de volei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1