Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Un vânător a fost ucis de un urs


Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost omorât în timpul partidei de vânătoare


Un bărbat a fost omorât de un urs ieri în timpul unei partide de vânătoare desfășurată într-o pădure din vecinătatea localității argeșene Aninoasa.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, printr-un apel la 112 s-a anunțat că un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost atacat de urs în zona Valea Siliștii din comuna Aninoasa, la fața locului fiind trimis un echipaj medical.

În momentul atacului, bărbatul participa la o vânătoare alături de mai multe persoane.

Nu este clar dacă vânătorul ucis de urs a tras primul în animal și l-a rănit, sau a tras ca să se apere, informațiile fiind contradictorii în acest caz, însă ceilalți trei vânători l-au găsit, au sunat la 112, dar a fost prea târziu pentru vânător.

Bărbatul a pierdut foarte mult sânge, ursul rănindu-l fatal și a murit până la sosirea echipajului medical. S-a constatat că animalul l-a prins pe bărbat de picior şi i-a provocat leziuni grave, sfâşiindu-i artera femurală, fapt ce a dus la pierderi masive de sânge.

Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a morţii.

În urmă cu două zile, un alt bărbat a murit după ce a fost atacat de un porc mistreț, colții animalului secționând-i artera femurală. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, bărbatul a fost atacat de un porc mistreț în apropierea Școlii Generale din satul Barsesti, comuna Tigveni.

399 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare