Connect with us

BOX

Pugiliştii sălăjeni atacă podiumul la Cupa “Meseş”


Sportivii de la CSM Zalău vor participa la tradiţionala competiţie organizată chiar în oraşul de la poalele Meseşului, doar cu gândul de a obţine cupele aferente primele două locuri


Judeţul Sălaj se pregăteşte să organizeze o nouă competiţie importantă. Precum în fiecare an, devenită deja o tradiţie, Cupa “Meseş” la box este gata pentru o nouă ediţie.

Tradiţionala competiţie a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 44, iar de fiecare dată a fost un real succes pentru judeţul nostru, având în vedere numărul mare de participanţi de la cluburile din judeţ, precum şi de la cluburile din judeţele limitrofe.

Anul trecut, la Zalău s-a desfăşurat Campionatul Naţional destinat categoriei de vârstă cadeţi, iar după competiţia naţională, a avut loc şi Cupa “Meseş”. De această dată, Zalăul este gazda doar tradiţionale competiţii, care se va desfăşura timp de două zile în oraşul de la poalele Meseşului.

Cupa “Meseş” îşi va deschide porţile vineri după amiază, de la ora 16.00, însă competiţia se va “întinde” pe durata a doua zile, urmând ca sâmbătă, concursul să înceapă de la ora 11.00, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” Zalău.

La ediţia din acest an a Cupei “Meseş” sunt aşteptaţi aproximativ 50 de sportivi de la cluburi din judeţele limitrofe şi nu numai. Astfel sportivi ale cluburilor din Cluj-Napoca, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei sau Zărneşti se vor lupta pentru locurile 1 ale categoriilor, în timp ce CSM Zalău se va prezenta la această competiţie cu aproximativ 15 pugilişti.

În cadrul acestei întreceri vor fi 15 categorii, destinate categoriilor de vârstă cadeţi, juniori şi tineret, iar la final se vor acorda şi premii pentru câştigători, ce constau în cupe şi diplome, oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj. Aceste premii vor fi oferite în cadrul unei festivităţi de premiere ce va avea loc duminică, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău. De asemenea, nu doar sportivii câştigători vor fi premiaţi, ci inclusiv echipele participante.

Cupe vor primii atât câştigătorii, cât şi cei care se clasează pe locul secund. Având în vedere că această competiţie se desfăşoară la Zalău, pugiliştii sălăjeni sunt favoriţi la cât mai multe clasări pe podium, cu atât mai mult, cu cât rezultatele sportivilor secţiei de box de la CSM Zalău au fost îmbucurătoare în ultima perioadă. “Bineînţeles că suntem favoriţi la medali. Avem copii buni care eu cred că vor ocupa locul 1. Dacă am câştigat în altă parte, este normal să câştigăm şi acasă”, ne-a spus maestrul Ioan Dragoş.

 

 

176 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX