Connect with us

DIVERSE

Cupa ”Crăciunului” de la minifotbal se pregăteşte pentru ediţia a IX-a


În acest an competiţia va fi dedicată doar pentru jucătorii cu vârsta de peste 38 de ani


Din campionatele de minifotbal Onix a mai rămas de jucat o singură etapă în acest an, după care primele trei ligi vor intra într-o pauză până în luna februarie.

Competiţiile de minifotbal vor continua la bazele sportive Onix, iar în perioada 15 – 17 decembrie, Asociaţia Club Sportiv Onix va organiza Cupa ”Crăciunului”, o competiţie devenită tradiţională înaintea Sărbătorilor de Iarnă, care în acest an a ajuns la ediţia a IX-a.

În anii trecuţi, această întrecere a avut un mare impact şi s-a organizat la două categorii: amatori şi non-amatori. La cea de-a doua categorie, pe sinteticul de la Baza Onix Traian au putut fi văzuţi şi jucători sălăjeni ce au evoluat în prima ligă din fotbalul românesc, este vorba de Gabriel Vaşvari, Vlad Morar şi Liviu Antal.

În acest an, Cupa Crăciunului se va organiza doar la categoria old-boys şi va fi adresată doar jucătorilor care au împlinit 38 de ani.

Organizatorii au dat startul la înscrieri, iar echipele care vor să participe se pot înscrie până marţi, 12 decembrie. Din câte se pare interesul este mare, iar printre posibilele participante se află Lexus, Euro Dezmembrări, Fan Courier, AS Onix, Sibo Jibou şi Dodecor Cehu Silvaniei.

Programul şi alte detalii de desfăşurare vor fi stabilite până la începerea competiţiei, în funcţie de numărul echipelor participante.

Detalii si inscrieri la telefon – 0740.494.903

email: minifotbalsalaj@yahoo.com;

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE