Connect with us

FOTBAL

CS Viitorul Zalău, doar o victorie la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene”


Campioana Sălajului la categoria 2009 nu a avut nicio şansă la turneul de la Bistriţa, unde s-a clasat pe ultimul loc, înregistrând o victorie şi patru înfrângeri


Viitorul Zalău a fost echipa care a obţinut dreptul de a reprezenta Sălajul la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene”, după ce a câştigat bătălia cu CS Atletic Zalău. După doar un meci, formaţia antrenată de Dan Lucaciu a devenit campioană judeţeană la categoria 2009, dar la faza zonală nu a avut nicio şansă, mai ales că Viitorul Zalău a fost nevoită să se conformeze regulamentului de la FRF şi după 12 minute din fiecare joc să schimbe întreaga echipă. Iar cum aria de selecţie în judeţul nostru este foarte restrânsă, campioana Sălajului nu s-a putut bate cu formaţii precum Luceafărul Cluj, Transilvania Bistrţa, Kinder Carei sau Plimob Sighet.

În toate aceste jocuri, Viitorul a pierdut la scor, însă de fiecare dată diferenţa s-a făcut în perioada în care antrenorul Dan Lucaciu a folosit  practic a doua echipă.

Cele mai drastice înfrângeri au fost în meciurile cu Plimob Sighet, Luceafărul Cluj şi Transilvania Bistriţa, echipe cu loturi numeroase, dar şi valoroase. “Noi am avut în echipă şi câţiva jucători care au început fotbalul doar de câteva luni. Nu puteam emite pretenţii, având în vedere că regulamentul ne-a impus să folosim două echipe diferite. Cât timp am folosit jucătorii de bază nu am primit goluri, dar după ce am făcut schimbările s-a văzut diferenţa dintre noi şi echipele cu loturi numeroase şi valoroase. Acolo s-a făcut diferenţa în toate jocurile, mai ales că noi am avut puţine meciuri oficiale la această categorie de vârstă”, a spus antrenorul Dan Lucaciu.

La turneul de la Bistriţa, Viitorul Zalău a arătat şi momente bune şi a reuşit o victorie cu Viitorul Oradea, dar cu toate acestea s-a clasat pe ultimul loc.

Campioana Sălajului a marcat opt goluri la această competiţie, cele mai mult fiind reuşite de Răzvan Sabou. În defensivă, lucrurile au stat mult mai rău, iar Viitorul a încasat 38 de goluri în cinci meciuri. Faza zonală de la Bistriţa a fost câştigată de Luceafărul Cluj, cu victorii pe linie, dar la final toate echipele au primit medalii şi diplome din partea Federaţiei Române de Fotbal.

Rezultatele înregistrate de CS Viitorul la Trofeul Gheorghe Ene:

Viitorul Zalău – Kiner Carei                   1 – 5

Viitorul Zalău – Plimob Sighet              1 – 12

Viitorul Zalău – Viitorul Oradea            4 – 3

Viitorul Zalău – Luceafărul Cluj             1 – 11

Viitorul Zalău – Transilvania Bistriţa     1 – 7

Clasament final: 1. Luceafărul Cluj, 2. Transilvania Bistrița, 3. Plimob Sighet, 4. Viitorul Oradea, 5. Kinder Carei, 6. CS Viitorul Zalău

Viitorul Zalău: Mate Botond, George Tempe  – Remus Barou, Bogdan Morar, Matei Krisztian, Rareş Crişan, Răzvan Sabou, Kiraly Oliver, Alexa Mateo şi Dragoş Costina. Antrenor: Dan Lucaciu

 

Sursa foto: Sportul Bistriţean

 

 

151 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL