Connect with us

Ştiri din Sălaj

“Marţea neagră” în Sălaj! În doar 24 de ore poliţiştii au intervenit la 11 furturi şi au dat amenzi de peste 25.000 de lei


Poliţiştii au avut o zi plină marţi. Au dat amenzi de 25.325 de lei şi au intervenit la 11 furturi


Marți, polițiștii sălăjeni au intervenit la aproximativ 30 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Pentru ilegalitățile depistate în urma acțiunilor și intervențiilor, au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

Oamenii legii au acționat astfel, la nivel județean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, polițiștii au intervenit la 29 de evenimente, din care 19 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților au fost constatate 14 infracţiuni, din care nouă infracțiuni contra patrimoniului, două infracțiuni la regimul circulației rutiere , iar trei au constituit alte fapte.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 109 sancţiuni contravenţionale, din care nouă la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice; 91 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și nouă la alte acte normative.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 25.325 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost reținute cinci premise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

140 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj