Connect with us

ARTE MARTIALE

“Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns şi la Hida. GALERIE FOTO


Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj, alături de Călin Marincaş, cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj la probele neolimpice au fost prezenţi azi în sala Căminului Cultural din Hida pentru a doua acţiune din cadrul programului ajuns recent în Sălaj


Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a fost adus în judeţul Sălaj prin DJST Sălaj. Prima acţiune a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj a avut loc recent, la şcoala din Cuzăplac, acolo unde profesează Călin Marincaş, el fiind şi primul sportiv reprezentativ al judeţului care a fost deschis către acest proiect.

La scurt timp de la acea acţiune, DJST Sălaj a implementat o nouă acţiune în cadrul acestui program. Astfel, Adrian Fărcaş, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj, alături de Călin Marincaş, multiplu campion mondial şi european la karate au vizitat comuna Hida şi s-au oprit la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Hida.

La acţiunea de azi, 6 decembrie, au asistat peste 300 de elevi din clasele I – XII, însă de asemenea, la întâlnire au fost prezente şi toate cadrele didactice din liceu.

“În timpul desfăşurări evenimentului, Călin Marincaş a fost asaltat cu multe întrebări despre sport şi despre importanţa practicării sportului”, a spus Adrian Fărcaş.

De asemenea, la finalul discursului, un elev din sală şi-a manifestat dorinţa de a-l urmări pe Călin Marincaş şi acţiune, iar multiplul campion mondial şi european la karate tradiţional nu a stat mult pe gânduri şi deşi nu era îmbrăcat corespunzător, acesta le-a făcut cu mare plăcere o mică demonstraţie celor prezenţi în sală, la final fiind aplaudat la scenă deschisă. Entuziasmul hidanilor nu s-a oprit aici, iar la final, elevii l-au asaltat pe Călin Marincaş pentru poze.

“La finele întâlnirii, Călin Marincaş a fost asaltat de mulţi elevi pentru a face poze sau pentru a întreba cum se pot legitima la cluburi sportive pentru a face sport de performanţă. Mulţumim conducerii Liceului Tehnologic şi în special domnului Pup, care este profesor de educaţie fizică şi sport, pentru faptul că ne-au facilitat să avem această întâlnire cu elevii”, a mai declarat Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE