Connect with us

HANDBAL

Patru jucătoare de la HC Zalău, sub comanda lui Tadici la Naţionala de tineret


Raluca Kelemen, Diana Nichitean, Andreea Stîngă şi Alexandra Bojan sunt handbalistele  care în aceste zile se pregătesc la Cheile Grădişei cu lotul României


La câteva zile după ce a fost numit selecţioner la Naţionala de tineret, Gheorghe Tadici a şi început munca, iar de săptămâna trecută se află cu naţionala de tineret în cantonament la Cheile Grădiştei. Pentru acţiunile din acest final de an, la naţionala de tineret au fost convocate şi patru jucătoare de la HC Zalău, iar sub comanda selecţionerilor Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea se află Raluca Kelemen, Diana Nichitean, Andreea Stîngă şi Alexandra Bojan.

După stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, Naţionala de tineret va participa la primul turneu amical sub comanda noilor antrenori, iar în perioada 7 – 12 decembrie, “tricolorii” mici vor juca în Rusia la Astrahan cu  Rusia, Danemarca, Coreea de Sud, Franţa şi Astrahanocika (echipa de senioare din Astrahan).

La revenirea în ţară, “tricolorele” vor continua pregătirea şi în perioada 20 – 21 decembrie va lua startul la turneul de la Râmnicu Vâlcea. Foarte probabil în perioada 28 – 29 decembrie, naţionala de tineret va fi prezentă şi la turneul amical de la Zalău.

248 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL