Connect with us

Ştiri din Sălaj

Pompierii sălăjeni au parcurs 1 km pe jos cu mijloacele de primă intervenţie pentru a stinge un incendiu în comuna Marca. GALERIE FOTO


Din cauza căii de acces greu accesibile, Garda Nuşfalău şi SVSU Marca au parcurs un kilometru pe jos pentru a stinge focul izbucnit la o anexă din localitatea Marca Huta


Marţi după amiază, pe la ora 14.20, Garda Nuşfalău şi SVSU Marca au fost solicitate pentru a interveni la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Marca Huta, comuna Marca.

Totuşi, pompierii au întâmpinat dificultăţi în a ajunge la faţa locului, din cauza căii de acces greu accesibilă, însă aceştia au dat dovadă de devotament profesional şi au parcurs aproximativ un kilometru pe jos, cu mijloacele de primă intervenţie în mâini pentru a ajunge la destinaţie şi a stinge focul.

Pompierii au reuşit în cele din urmă să stingă focul, însă au existat şi câteva daune. Astfel, a ars un grajd de animale şi un şopron, dar şi o parte din bunurile depozitate în anexă, aproximativ 5 tone de plante furajere, o tonă de cereale, o circulă şi o moară electrică. Din păcate, în anexă, în momentul incendiului se afla şi un viţel, care însă nu a supravieţuit.

Incendiul a fost potolit înainte ca flăcările să se extindă şi la celelalte anexe şi la casă, cauza probabil de incendiu fiind un scurtcircuit al unui cablu defect.

Câteva ore mai târziu, pe la 19.17, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Nufărului din oraş.

La fel precum cazul din Marca Huta, cauza probabil de incendiu a fost de natură electrică, efectul termic al curentului electric al unei prize defecte. Să spunem că au ars diverse bunuri de pe un cuier şi priza de curent.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj