Connect with us

LIGA I

Autovip a surclasat Fan Courier şi şi-a consolidat locul 3 în Liga 1 de minifotbal


Deşi a fost derby-ul etapei din Lig 1, formaţia condusă de Ioan Chiş a făcut scor cu “poştaşii rapizi”, în poarta cărora Autovip a marcat nu mai puţin de 11 goluri, dintre care opt în prima repriză


În ultimii ani, Fan Courier şi Autovip au fost două echipe reprezentative ale campionatului judeţean de minifotbal şi în fiecare an, cele două grupări s-au luptat la primele locuri, chiar şi la titlul de campioană.

Şi în acest campionat, Fan Courier şi Autovip încearcă imposibilul şi vor să detroneze Dia Guard Divino din fotoliul de lider. Deocamdată, duelul dintre cele două formaţii a avut o altă miză, este vorba de ocuparea locului 3, pe care a reuşit să şi-l consolideze Autovip. Deşi era derby-ul etapei, partida dintre formaţia şimleuană şi “poştaşii rapizi” a fost un meci dezechilibrat, în care fosta campioană a Sălajului a dominat din primele minute.

Gruparea condusă de Ioan Chiş a profitat la maxim de slăbiciunile din defensiva adversă şi din debutul jocului a marcat pe bandă rulantă. Din minutul 10, tabela arăta 3 – 0 pentru Autovip, care şi-a continuat recitalul prin Lazăr Zoltan şi scorul a devenit 6 – 0 din minutul 18. Până la pauză, Autovip a mai marcat de două ori, în timp ce Fan Courier a răspuns doar prin golul lui Flaviu Bărnuţiu.

La 8 – 1, “zarurile” erau aruncate, iar în repriza secundă, Tudor Ulmeanu şi colegii săi nu au mai forţat. Cu toate acestea au mai înscris de trei ori, în timp ce Fan Courier a mai recuperat din handicap. Până la urmă, derby-ul dintre cele două formaţii s-a terminat cu o victorie clară a fostei campioane, care s-a impus la o diferenţă de şase goluri şi şi-a consolidat locul 3. De cealaltă parte, Fan Courier s-a îndepărtat de primele locuri, iar după patru etape este la 10 puncte în spatele liderului. Şi până la podium, gruparea condusă de Radu Ionuţaş are de recuperat 5 puncte.

Fan Courier – Autovip 5 – 11 (1 – 8)

Au marcat: Flaviu Bărnuţiu (‘22 şi 37), Gabriel Ţiriac (‘42) şi Maior Istvan (‘47 şi 52), respectiv Lazăr Zoltan (‘5, 14, 16, 18 şi 47), Adrian Dregan (‘9, 25, 34 şi 45) şi Tudor Ulmeanu (‘10 şi 21)

Fan Courier: Banto Istvan – Vlad Cristea, Vlad Negrean, Gabriel Ţiriac, Flaviu Bărnuţiu, Maior Istvan, Bogdan Ciaca şi Cosmin Cuibuş. Antrenor: Mihai Bode Conducător: Radu Ionuţaş

Autovip: Flaviu Dragoş – Lupo Csaba, Adrian Bregea, Adrian Dregan, Garbacz Szilard, Lazăr Zoltan, Marius Leitan, Cristian Ţurcaş şi Tudor Ulmeanu. Delegat: Ovidiu Ţurcaş. Conducător: Ioan Chiş

Au arbitrat: Fabian Rus şi Bogdan Cozorici

Jucătorul meciului: LAZĂR ZOLTAN

 

Amănunte de la fiecare meci din Liga 1 de minifotbal, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

164 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I