Connect with us

DIVERSE

Deputatul Lucian Bode s-a accidentat destul de grav la un meci de fotbal


Parlamentarul de Sălaj a făcut o întindere de ligamente, care a determinat şi absenţa sa ca oficial la manifestările de Ziua Naţională. Demnitarul a fost tratat chiar de către doctorul Pompiliu Popescu, fost medic al echipei Naţionale


Din păcate, “sportul rege” nu i-a adus doar satisfacţii deputatului de Sălaj. La finalul lunii noiembrie, demnitarul a participat cu succes la o competiţie internaţională de fotbal în Antalya, acolo unde echipa de fotbal a parlamentarilor s-a clasat pe locul al doilea.

La doar câteva zile de la revenirea din Antalya, Lucian Bode s-a accidentat destul de grav la picior, tocmai în timpul unui meci de fotbal! Deşi s-a resimţit şi a acuzat dureri, parlamentatul nostru s-a dus la doctor doar după o săptămână.

“Am fost tratat de medicul Pompiliu Popescu (n.r. fostul medic al Naţionalei), cu care am o relaţie de mare respect. De fapt, eu am mai avut o ruptură de ligamene, iar domnul doctor m-a pus pe picioare. De data aceasta, este vorba despre o întindere de ligamente şi doctorul Popescu mi-a dat un tratament de vreo 10 zile, după care sper să îmi revin. Oricum, o să fac şi un RMN, pentru a evita orice complicaţii”, ne-a spus Lucian Bode.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE