Connect with us

ALTE SPORTURI

Doar două locuri 5 la Cupa României pentru luptătorii de la CSS Zalău


Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Zalău s-au întors acasă fără medalii de la Cupa României rezervată categoriei de vârstă cadeți


Componenţii echipei de lupte libere de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău nu au reuşit să treacă peste bucuria câştigării medaliilor de bronz în Cadrul Campionatului Naţional pe echipe şi, la doar o săptămână distanţă de la bucuria clasării pe podiumul naţional, niciunul din componenţii echipei zălăuane nu a reuşit să cucerească o medalie la Cupa României.

La Târgu Mureş, sportivii de la CSS Zalău au încercat să lupte pentru o clasare cât mai sus în clasamentul Cupei României de cadeţi, dar din păcate niciunul nu a reuşit să aducă acasă un trofeu cu toate că la Târgu Mureş a fost deplasat un loc care a acoperit toate categoriile de greutate din concurs.

Cele mai bune clasări în clasamentul Cupei României au venit la categoria 42 kg prin Ionuţ Albu, respectiv 58 kg prin Sergiu Pop.

“Cu mai multă muncă şi cu seriozitate în ceea ce reprezintă programul de pregătire rezultatele ar putea fi altele. Două locuri 5 nu mă mulţumesc sub nici o formă, dar deocamdată, la această competiţie, acesta ne-a fost nivelul. Copiii au venit după turneul din săptămâna anterioară, cu slăbirile aferente categoriilor. Atât s-a putut pentru acest sfârşit de an 2017!”, a afirmat prof. Gheorghe Panc.

Pentru luptătorii de la CSS Zalău urmează o altă competiţie, Cupa României de juniori, concurs la care catedra secţiei de lupte libere speră să obţină rezultate mulţumitoare care să aducă sportivilor un plus de moral şi de experienţă în perspectiva întrecerilor naţionale de anul viitor.

250 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI