Connect with us

DIVIZIA A1

Într-un clasament în care domină luptătorii, Paul Șomoi a devenit cel mai bun sportiv al anului la CSS Zalău


Mezinul echipei CS Volei Municipal a fost desemnat cel mai bun sportiv din anul 2017 la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, după ce el a devenit campion naţional cu formaţia pregătită de Marian Constantin, acolo unde evoluează cu dublă-legitimare. Să precizăm că topul este dominat de luptători, elevii lui Gheorghe Panc ocupând şi următoarele poziţii de pe podium


La fel ca şi anul trecut, în clasamentul celor mai buni sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar din Zalău, în frunte se află un voleibalist. Dacă – în anul 2016 –  Rareş Bălean ocupa primul loc în acest top, Paul Şomoi este acum number one în acest clasament întocmit pe baza rezultatelor realizate de-a lungul anului.

Deşi are doar 19 ani, Paul Şomoi (n. 14 Iulie 1998) a făcut cunoştinţă cu voleiul mare încă de când era un copil, deoarece voleibalistul de la CSS Zalău a fost inclus în lotul formaţiei Volei Club Zalău când avea doar 17 ani. Timp de un an, el a evoluat în Divizia A2 sub comanda lui Gabriel Terheş.

În vara anului 2016, Şomoi a fost transferat de CS Volei Municipal, cu care în acest an a reuşit să îşi transforme visul în realitate, devenind campion al României! Totodată, Şomoi a debutat şi în cupele europene, fiind titular în acel meciul de cântec din Bosnia cu echipa MOK Jedinstvo Brcko.

Sigur, el nu prea poate juca deocamdată la CS Volei Municipal, însă experienţa acumulată în această perioadă, alături de jucători de mare valoare, nu face decât să îi deschidă orizonturile pentru o carieră de succes la fileu.

Revenind la clasamentul de la CSS Zalău, să spunem că podiumul este completat doar de luptători. Astfel, pe locul 2 a fost desemnat o… echipă, este vorba despre echipa de cadeţi, care în acest an  a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional.  Să vedem care este şi componenţa lotului condus de profesorul Gheorghe Panc, aşadar: Alexandru Cardoş, Paul Oros, Mihai Ghicean, Alexandru Pop, Dan Iepure, Răzvan Bojan, Vasile Moldovan, George Orţan, Marius Pop, Cristian Trif, Simion Pop şi Sergiu Pop.

Interesant de spus că Sergiu Pop ocupă şi poziţia a treia a podiumului, deoarece elevul lui Gheorghe Panc a mai reuşit încă o medalie, “argint” la Campionatul Naţional Şcolar.

Să spunem că cei mai buni sportivi de la CSS Zalău vor şi premiaţi într-un cadru oficial, într-o gală ce se va organiza pe data de 13 decembrie.

În clasament se mai află şi alţi luptători, două handbaliste, un voleibalist, doi atleţi şi doi fotbalişti. Mai multe pe acest subiect puteţi vedea în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1