Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău, locul doi la Satu Mare

Puştii de la Nuşfalău au făcut senzaţie la Cupa “Juniorilor C”

O nouă competiţie s-a derulat la final de săptămână la Satu Mare. După ce în urmă cu două săptămânii, a avut loc Cupa “Sport Mania”, competiţie unde gruparea de pe Valea Barcăului a ieşit învingătoare, iată că puştii de la CS Barcău fac senzaţie la o nouă competiţie. De data aceasta la Cupa “Juniorilor C”, competiţie dedicată copiilor născuţi în  1997 – 1998. Ciprian Nagy şi compania au terminat pe locul secund, după un parcurs fără greşeală până în finala competiţiei. În grupe, băieţii antrenaţi de Liviu Feraru au trecut la două goluri diferenţă de Victoria Carei şi tot la atâtea de Juniorul Satu Mare, echipă pregătită de fostul tehnician al Silvaniei, Dacian Nastai, care în prezent se dedică trup şi suflet fotbalului juvenil.

În semifinale, CS Barcău a dat peste Olimpia Satu Mare, o grupare cu nume în fotbalul românesc, în faţa căreia tinerii fotbalişti s-au impus la limită. În finală au dat peste Salina Ocna Şugatag, grupare care a preluat lotul echipei Xela Baia Mare, o forţă în fotbalul maramureşean la nivel de juniori. Raul Smolea şi colegii au pierdut la două goluri diferenţă, însă au terminat competiţia cu capul sus, pe locul secund. Din Sălaj a mai participat şi Sportul Şimleu, gruparea antrenată de Bogdan Pop a terminat turneul pe locul VII. La finalul competiţiei cel mai bun portar a fost desemnat Rareş Faragău de la CS Barăcu. Cel mai bun marcator al echipei de pe Valea Barcăului a fost Tudor Lazoc cu şapte goluri.

“A fost un turneu foarte bine organizat, cu echipe puternice. Băieţii s-au descurcat bine şi au terminat competiţia cu capul sus. În finală ne-a lipsit concentrarea pe final şi am luat două goluri, ce au contat enorm”, ne-a declarat delegatul Nagy Otto.

Pentru puştii de la CS Barcău va urma un nou turneu de fotbal în sală, de data aceasta în organizarea echipei de pe Valea Barcăului care va avea loc în data de 4 februarie. Pe lângă echipele sălăjene (CS Barcău, Sportul Şimleu, FC Zalău şi Viitorul Zalău) şi-au anunţat prezenţa Salina Ocna Şugatag, LPS Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Olimpia Gherla şi alte formaţii de juniori.

Lotul echipe CS Barcău 1997 – 1998:

Rareş Faragău – Vasile Anghel, Josza Istvan, Ciprian Nagy, Tudor Lazoc, Bogdan Pop, Kallai Viorel, Raul Smole, Bogdan Şumălan şi Sergiu Hălmăjean. Antrenor: Liviu Feraru

    Rezultatele din Grupă:

CS Barcău Nuşfalău – Victoria Carei           3 – 1

Juniorul Satu Mare – CS Barcău Nuşfalău 1 – 3

    Semifinale:

CS Barcău Nuşfalău – Olimpia Satu Mare 2 – 1

    Finala:

Salina Ocna Şugatag – Barcău Nuşfalău     2 – 0

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL