Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici: “Calificarea este deschisă, dar echipele din nord au avantaj”


Tehnicianul celor de la HC Zalău crede că gruparea de la poalele Meseşului are şanse de calificare, însă Larvik şi Hoors au un avantaj


În grupele Cupei EHF, HC Zalău va avea adversari din Norvegia, Suedia şi Cehia, dar gruparea de sub Meseş are speranţe, chiar dacă urmează să întâlnească şi echipe de top. Cu toate acestea, antrenorul Gheorghe Tadici este optimist şi spune că lupta la calificarea este deschisă, însă a precizat că echipele din nordul Europei au un avantaj.

 

“Este o grupă grea, dar până la urmă toate grupele sunt grele şi echilibrate. Au venit echipe din Liga Campionilor şi pe de altă parte sita s-a cernut şi au  rămas 12 echipe din cele 32 care au pornit la drum. Calificarea este deschisă şi oricine se poate califica, dar au avantaj formaţiile din nord. Chiar dacă şi acestea vor juca în perioada ianuarie – februarie şi în campionat, Larvik şi Hoors au o altă formă de deplasare. Au autostrăzi, se deplasează cu avionul, în timp ce noi spre exemplu vom merge în 16 ianuarie la Galaţi, o deplasare care ne ia vreo 10 – 11 ore. Cine gestionează mai bine şi cine are loturi mai bune şi mai echilibrate cu 12 – 14 jucătoare va avea câştig de cauză, dar calificarea se va decide doar în ultimele etape din grupă”, ne-a declarat tehnicianul de la HC Zalău.

 

236 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE