Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zalăul a devenit oraşul luminilor! Galerie FOTO


Primăria a reorganizat iluminatul festiv de la poalele Meseşului, care se întinde anul acesta pe o suprafaţă de 12 kilometri!


Oraşul este împodobit cu aproape 12 kilometri de şiruri luminoase! S-au adus şi multe noutăţi, îmodobirea platoului de marmură din faţa Prefecturii Sălaj a fost regândită, la fel şi a zonei din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor şi a zonei de intrare în Parcul Central.

Prima dată s-a pornit iluminatul festiv din centrul oraşului – pe data de 29 noiembrie – ca mai apoi, iar în ziua următoare au fost pronite luminile care vestesc sărbătorile de iarnă din cartiere. Pe 1 Decembrie a fost pornit întreg iluminatul festiv din oraş.

Anul acesta, Primăria Zalău a alocat o sumă consistentă de bani şi pentru sprijinirea familiilor fără venituri din oraş dar vor fi duse cadouri şi persoanelor aflate în situaţii dificile.

Totodată, la Primăria Zalău sunt aşteptaţi foarte mulţi colindători, care vor fi primiţi în Sala Avram Iancu din sediul instituţiei, acolo unde se va împodobi şi tradiţionalul brad de Crăciun.

S-a dorit şi organizarea unui târg de Crăciun, însă anul acesta nu s-a reuşit pentru că primarul nu vrea “să fie un bâlci, ci o manifestare frumoasă, unde zălăuanii pot să petreacă liniştiţi timpului liber înainte de Crăciun”, după cum ne-a declarat ieri prim-edilul.

Totuşi, pe platoul de marmură sunt deja mai multe standuri de unde se pot  achiziţiona produsespecifice Crăciunului.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj