Connect with us

CUPELE EUROPENE

În grupele Cupei EHF, HC Zalău va debuta în Norvegia


Primul meci va avea loc pe 6 ianuarie, în deplasare la Larvik, iar prima partiă pe teren propriu va fi pe 13 ianuarie cu suedezele de la HK Hoors


Calificată în premieră în grupele Cupei EHF, HC Zalău şi-a aflat joi adversarii din următoarea fază a competiţiei. Având în vedere că în urne erau echipe de top, din ţări precum Norvegia, Danemarca sau Rusia, era şi greu de evitat astfel de adversari.

Sorţii nu au fost atât de blânzi cu echipa lui Tadici, care a fost repartizată în Grupa D, unde se va duela cu Larvik (Norvegia), H 65 Hoors HK (Suedia) şi Banik Most (Cehia). Favorite la calificarea în sferturi sunt grupările din Norvegia şi Suedia, care de fapt au făcut parte din primele două urne valorice înaintea tragerii la sorţi de joi de la Viena.

Nici Banik Most din Cehia – care pare cel mai accesibil adversar – nu este de neglijat, în condiţiile în care această echipă a eliminat HC Zalău în sezonul 2013 – 2014, din turul III-a al Cupei EHF, chiar dacă sălăjencele s-au impus în meciul tur cu 33 – 25!

Faza grupelor va debuta pe 6 ianuarie 2018, cele şase partide urmând să se dispute până pe 11 februarie. HC Zalău va juca primul meci în deplasare, în Norvegia, la Larvik, urmând ca primul joc de pe teren propriu să fie pe 13 ianuarie, în faţa campioanei Suediei – H 65 Hoors HK. Cealaltă reprezentată a României – SCM Craiova face parte din Grupa A, alături de Brest (Franţa), Randers HK (Danemarca) şi Kuban (Rusia).

 

163 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE