Connect with us

FOTBAL

Adversari de la fosta FC Silvania Şimleu Silvaniei, pentru FC Zalău

Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Claudiu Codoban şi Dan Mureşan au făcut o demostraţie de fotbal, pentru “alb-albaştrilor”

Ne aducem aminte cu mare plăcere de FC Silvania Şimleu, grupare care a făcut cinste judeţului în cei doi ani în care a evoluat în Liga a II-a. Totul este o amintire, gruparea de sub Măgură s-a desfinţat iarna trecută, iar jucătorii şi-au căutat alte angajamente. Mulţi au ajuns chiar pe prima scenă a fotbalului românesc, dar cei mai mulţi evoluează în Liga a II-a şi a III-a. Aşa este şi în cazul lui Dan Mureşan. “Gimmy” aşa cum era alintat de suporterii echipei de sub Măgură a evoluat ultima dată la Bihorul Beiuş, alături de alţi sălăjeni, Vlad Paşcalău şi Mihai Bode. Bihorul Beiuş a terminat turul de campionat pe un onorabil loc II, în Seria a V-a din Liga a III-a, iar fostul căpitan al Şimleului a evoluat constat.

 

Evoluţiile jucătorului de 27 de ani au atras atenţia oficialilor de la Luceafărul Oradea, care sunt interesaţi de serviciile lui “Gimmy”. Gruparea antrenată de Leo Grozavu l-a dus în probe pe fotbalist, iar sâmbătă a fost adversarul Zalăului în amicalul de la Oradea, pentru care a jucat mai bine de o oră.

 La reunirea lotului echipei conduse de sălăjeanul Gavrilă Ghilea au fost prezenţi nu mai puţin de 37 de jucători printre care şi Dan Mureşan. Leo Grozavu a oprit doar 28, dar în cantonament, fostul tehnician al Armăturii va deplasa 22 de jucători. Sperăm ca printre aceştia să se numere şi Dan Mureşan. Ar putea fi un ultim tren al jucătorului spre Liga a II-a.

În partida de sâmbătă în echipa bihoreană au mai evoluat şi alţi trei foşti şimleuani. Portarul Bogdan Miron a intrat în repriza secundă între buturi şi a păstrat poarta intactă. Dumitru Muntean a fost integralist în meciul cu FC Zalău, iar Claudiu Codoban a jucat o repriză, în care a şi reuşit să marcheze două goluri. În probe la Luceafărul Oradea urma să ajungă şi Alexandru Turcu, de la Rapid Jibou, însă în cele din urmă jibouanul nu a mai fost pe placul lui Leo Grozavu.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. lcevTqvrJhPklKxf

    12 August 2012 at 0:19

    Realizez că Chelsea nu a jucat un fotbal speotaculcs, nu a jucat un fotbal plăcut, nu a jucat un fotbal de cea mai bună calitate, DAR acest lucru este perfect explicabil. NIMENI, dar nimeni nu se astepta ca echipa să ajungă ate2t de departe exact eentr-un sezon ce s-a dorit a fi unul de tranziţie. Chelsea nu a avut mijloc. La Chelsea nu mai e Ballack, nu mai e Deco, nu mai e nici măcar Lampard cel vechi. Singurii mijlocaşi capabili să creeze ceva pericol la poarta adversă sunt Meireles, Ramires şi Mata. cen finală, primii doi au fost suspendaţi. N-ai cum să joci un fotbal excepţional atunci ce2nd stai eentr-un singur mijlocaş ofensiv. Kalou, Sturridge şi Malouda, care puteau juca pe benzi, sunt shite, sau cel puţin aşa au fost sezonul acesta. Di Matteo, Lampard, Terry sau cine o fi fost antrenorul echipei cu adevărat, a făcut miracole cu acest mijloc. Eu sunt conştient de minusurile lui Chelsea şi de jocul deloc extraordinar, dar ma deranjează să văd că unii s-au apucat să pună totul pe seama norocului. Mă deranjează să văd dispreţul ăsta, că e chiar dispreţ, pe care marea majoritate eel arată faţă de o echipă. Am eenţeles, nu au meritat, au jucat slab, plictisitor, defensiv, dar chiar nu puteţi să ne lăsaţi şi pe noi să ne bucurăm? Chiar nu puteţi accepta că roata se mai şi eentoarce din ce2nd een ce2nd, că echipa asta a avut ani la re2ndul ghinioane teribile iar acum i-a ieşit şi ei ceva, een sfe2rşit, chiar dacă din nimic? Nu zice nimeni să nu analizeze lumea meciul, să nu tragă concluzii, dar tonul ăsta acuzator şi dispreţuitor eemi lasă, cel puţin mie, un gust amar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL