Connect with us

DIVIZIA A1

Mihai Mărieş, jucător Dinamo Bucureşti: „La Zalău au fost două meciuri. Am fost aproape să obţinem o victorie pe terenul campioanei”


Fostul multiplu campion al României cu Remat Zalău consideră că duelul de la Zalău dintre Volei Municipal şi Dinamo a fost unul în primele trei seturi, după care în ultimele două seturi a fost un meci diferit


Dinamo Bucureşti a promovat în acest sezon în Divizia A1 şi pentru a face faţă cerinţelor nivelului şi-a întărit serios lotul. Printre cele mai importante nume care au ajuns la gruparea din capitală se află şi cel al lui Mihai Mărieş, fostul multiplu campion al României cu Remat Zalău.

Mărieş a revenit la Zalău pentru prima dată din postura de jucător al lui Dinamo, cu ocazia duelului dintre Volei Municipal  şi Dinamo Bucureşti. Spre surprinderea tuturor, „alb-roşii” au arătat mai multă dorinţă de a se impune şi au practicat un joc foarte bun, drept dovadă şi-a şi adjudecat primul set. Chiar dacă setul doi i-a revenit Zalăului, dinamoviştii au surprins pe toată lumea când au câştigat setul trei şi şi-au asigurat cel puţin un punct.

Acel moment a fost unul care i-a trezit pe zălăuani, iar elevii lui Marian Constantin au evoluat în următoarele două seturi total diferit, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela, aceasta indicând victoria campioanei României în cinci seturi.

Evoluţiile oscilante ale celor de la Volei Municipal Zalău le-a remarcat şi Mihai Mărieş, cel care este de părere că sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Zalău au fost de fapt… două meciuri. Primele trei seturi ale partidei a fost un meci, în timp ce în ultimele două seturi a fost alt meci.

Una peste alta, Dinamo Bucureşti pleacă cu un punct mare de la Zalău, însă în rândul „alb-roşilor” există şi o urmă de regret, dat fiind faptul că au fost foarte aproape de o victorie uriaşă pe terenul campioanei României.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să obţinem un punct, însă am fost foarte aproape să obţinem o victorie pe terenul campioanei şi îmi pare rău că nu s-a întâmplat acest lucru. Din punctul meu de vedere, astăzi au fost două meciuri, până la 2 – 1 am jucat noi, după care a început să joace Zalăul şi acolo s-a făcut diferenţa”, a declarat Mihai Mărieş.

Să remarcăm şi faptul că la duelul dintre Volei Municipal Zalău şi Dinamo Bucureşti, fani zălăuani nu s-au înghesuit să umple Sala Sporturile, iar meciul s-a desfăşurat cu mai bine de jumătate din sală goală. Acest lucru l-a uimit puţin şi pe Mihai Mărieş, el fiind obişnuit să joace cu sala plină la Zalău, pe vremea când Remat Zalău făcea senzaţie în campionatul României şi câştiga de trei ori consecutiv titlul naţional.

„Din păcate a fost o asistenţă destul de redus şi îmi pare rău, pentru că la Zalău eu sunt obişnuit să joc cu sala plină, sper să vină spectatorii la meciurile următoare”, a mai spus Mihai Mărieş.

173 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1