Connect with us

FOTBAL

FC Zalău rămână fără Lică Jula!?

Fostul căpitan la campioanei CFR Cluj a lipsit la meciul amical de la Oradea, iar fundaşul a spus “pas” şi pentru stagiul montan

Veteranul lui FC Zalău a lipsit la meciul amical cu Luceafărul Oradea. Fostul căpitan al lui CFR Cluj nu se află nici în lotul “alb-albaştrilor”, care merge în cantonamentul de la Ocna Şugatag.

Absenţa s-a văzut rapid, dar iubitorii fotbaliului din Sălaj s-au făcut griji de spre soarta fotbalistului. Cum Lică Jula ar deja 37 de ani, unii au spus că fundaşul îşi pune ghetele în cui, chiar din această iarna.

Ecuaţia despre soarta jucătorului a fost rezolvată chiar de către Lică, care a dat o declaraţie pentru Sportul Sălăjean, despre situaţia lui.

“E normal să înceapă şi problemele de sănătate, având în vedere că am o vârstă, deşi regret. Doare spatele, dar şi glenza de la piciorul stâng, cu care am mai avut probleme, în ultimii ani. Şi când jucam la Dacia Mioveni a fost la o clinică de la Piteşti, la un RMN iar medicul m-a întrebat dacă sunt sportiv, deoarece glezna arată ca la un bătrân de 70-80 de ani!?”, a povestit jucătorul, care în luna decembrie a împlinit 37 de ani.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL