Connect with us

HANDBAL

Roxana Han-Gatzel pleacă de la Vâlcea

 Jucătoarea va debuta la noua echipă, chiar în faţa echipei HC Zalău

 
În această iarnă lotul campioanei Oltchim a avut câteva schimbări. Astfel, două dintre jucătoarele importante din România nu îşi mai găsesc locul în lotul campioanei, este vorba despre Roxana Han-Gatzel şi Melinda Geiger. Prima dintre ele este una dintre cele mai bune jucătoare pe care le-a avut Zalăul în ultimul deceniu. Cu ea în echipă, Silcotub a câştigat trei titluri naţionale, iar Roxana a avut un aport important în obţinerea acestor performanţe.
Plecată de la Zalău împreună cu cele mai valoroase jucătoare, handbalista a făcut istorie la Vâlcea cu o generaţie de aur în se aflau mai multe jucătoare de la Zalău. 
Clipele frumoase de la Râmnicu Vâlcea s-au terminat, astfel că Roxana a plecat de la campioană, la SMC U Craiova, unde este împrumutată până în vară. “Este adevărat că Roxana ne părăseşte. Ea va evolua de acum la Craiova. A fost decizia ei”, ne-a mărturisit antrenorul Radu Voina, pentru Sportul Sălăjean.
Destinul face ca jucătoarea să debuteze la noua echipă chiar în meciul cu HC Zalău, programat sâmbătă, în Oltenia. “Am discutat cu soţul şi am hotărât că cea mai bună soluţie este să plec la Craiova, unde voi juca până la vară. După aceea voi vedea la ce echipă voi evolua”, ne-a declarat Roxana Han.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL