Connect with us

FOTBAL

Juniorii B de la Atletic Zalău nu au ţinut cont de ninsoarea abundentă şi au făcut spectacol cu LPS Cluj. GALERIE FOTO


Elevii lui Claudiu Cornaci au dominat jocul împotriva clujenilor de la un capăt la celălalt şi s-au impus la o diferenţă considerabilă, rămânând în continuare neînvinşi


Juniorii B de la CS Atletic Zalău trec printr-o formă foarte bună şi în a doua fază ca Campionatului Naţional nu au cunoscut gustul înfrângerii. În ultimul meci din 2017, zălăuanii au primit vizita celor de la LPS Cluj. Înaintea meciului, peste Zalău s-a lăsat o ninsoare abundentă ce a îngreunat terenul, cu atât mai mult, cu cât înaintea disputării jocului de la juniori B, a avut loc şi meciul juniorilor A.

Terenul greu s-a putut vedea cu ochiul liber, jucătorii având probleme în a sta pe picioare. Cu toate acestea, odată obişnuiţi cu condiţiile de joc, sălăjenii au pus stăpânire pe joc şi Olimpiu Ardelean a deschis scorul. Câteva minute mai târziu, Cristian Mureşan s-a distrat cu apărarea adversă şi după ce a driblat şi portarul a marcat pentru 2 – 0.

Deşi au mai fost ocazii de ambele părţi, cu acest scor s-a intrat la vestiare.

În partea secundă, elevii lui Claudiu Cornaci s-au “dezlănţuit” şi s-au aşezat în jumătatea adversă de teren. Astfel, CS Atletic Zalău a început să marcheze pe bandă rulantă. Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Alin Lazăr, cu o dublă, Raul Moldovan, dar şi Cristian Mureşan, care a mai înscris de două ori, completându-şi astfel hattrick-ul.

Mai multe detalii în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri.


CS Atletic Zalău – LPS Cluj 7 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Olimpiu Ardelean, Cristian Mureşan (3), Alin Lazăr (2) şi Raul Moldovan


 

132 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL