Connect with us

FOTBAL

Un fost portar de la FC Zalău şi Minerul Sărmăşag, în staff-ul tehnic de la Dinamo


Cristian Moldovan – cel care cu ani buni în urmă – a apărat buturile echipei Minerul Sărmăşag, iar mai apoi la FC Zalău, este antrenor cu portarii la una dintre cele mai titrate echipe din România


Deşi nu a apărat pentru echipe importante din România, fostul portar Cristian Moldovan se poate lăuda că a avut şi are ocazia să facă parte din staff-ul tehnic al unor formaţii de top din România.

Fostul portar de la Minerul Sărmăşag şi FC Zalău a fost ani bun antrenor cu portarii la CFR Cluj, iar de când Vasile Miriuţă a preluat-o pe Dinamo, clujeanul a ajuns şi el în Ştefan Cel Mare unde se ocupă de pregătirea lui Laurenţiu Brănescu, Vlad Muţiu şi Jaime Penedo.

Trecutul fotbalistic al lui Cristian Moldovan se leagă şi de fotbalul sălăjean, acesta fiind goalkeeper câteva sezoane la Minerul Sărmăşag, unde a ajuns chiar după terminarea junioratului la Universitatea Cluj. În anul 2008, clujeanul a fost pentru o scurtă perioadă şi la FC Zalău, iar după ce şi-a încheiat cariera, Moldovan s-a dedicat meseriei de antrenor cu portarii, pe care a început-o la Unirea Jucu.

În 2014, el a absolvit cursurile Licenţei C UEFA chiar în Sălaj, unde i-a avut lectori pe Marius Paşca, Daniel Sabou, Paul Georgescu şi Călin Pop.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL