Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Braconier prins de poliţişti cu păstrăvul în maşină


Un bărbat de 39 de ani din Alba a fost prins în timp ce transporta într-o maşină cinci kilograme de peşte


Polițiștii Compartimentului Delicte Silvice și Braconaj Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică au organizat și desfășurat recent o acțiune specifică în zona Barajului Negoveanu – Gâtul Berbecului, ocazie cu care a fost depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Alba, aflat la volanul unui autoturism cu care transporta o barcă pneumatică, o plasă monofilament și cantitatea de aproximativ 5 kg păstrăv.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că,două zile la rând, bărbatul a desfășurat acte de braconaj piscicol constând în deținere și utilizare plase monofilament, respectiv deținere și transport de pește fără documente legale de proveniență.

Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare conform art. 64 literele h și k din O.U.G. nr. 23 / 2008.

De asemenea, cantitatea de pește a fost confiscată și predată în vederea valorificării, iar barca pneumatică și plasa monofilament au fost ridicate în vederea confiscării și introducerii în Camera de Corpuri Delicte din cadrul IPJ Sibiu. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Ordine Publică, conform Ora de Sibiu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare