Connect with us

Ştiri din Sălaj

Lider USR Sălaj: “Sper că jandarmii nu o să bată pe toată lumea”


Vicepreşedintele Raul Stelian Balota a susţinut astăzi că ar trebui ca toată opoziţia să iasă în stradă faţă de abuzurile de putere ale PSD, dar a ţinut să spună şi că oamenii de ordine nu o să reuşească să bată chiar pe toată lumea care iese în stradă protestând împotriva partidului de guvernare


Parlamentarii şi consilierii USR din Bucureşti anunţă astzi că vor protesta în stradă faţă de “abuzul puterii PSD”, ei spunând că primarul Gabriela Firea vrea să interzică protestele “tocmai în luna în care legile anti-justiţie se adoptă în Parlament”, prin amenajarea unui târg de iarnă în Piaţa Victoriei.

Aproximativ 200 protestatari s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, din Capitală, pentru a încerca să împiedice amenajarea Târgului de Crăciun de către Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), programat pentru perioada 5-17 decembrie.

Oamenii au ajuns de la primele ore ale dimineţii în Piaţa Victoriei, acolo unde mai mulţi angajaţi ai Municipalităţii au început organizarea târgului specific sărbătorilor de iarnă. Mai exact, au fost puse garduri care împrejmuiesc Piaţa Victoriei şi au fost aduse utilaje care vor fi folosite la amplasarea căsuţelor de Crăciun. În Piaţa Victoriei au fost aduse toalete ecologice, parapeţi din beton şi mai multe structuri metalice, conform Mediafax.

Pe parcursul zilei au fost mai multe incidente înregistrate între manifestanţi şi jandarmi. Astfel, jandarmii şi protestatarii s-au îmbrâncit în Piaţa Victoriei, după ce reprezentanţii forţelor de ordine au venit pentru a cere explicaţii unuia dintre manifestanţi care protesta împotriva organizării târgului. În urma incidentelor mai multe persoane au fost  ridicate şi duse la o secţie de poliţie.

Vicepreşedintele USR Sălaj, Raul Stelian Balota susţine că jandarmerii nu paote bate chiar pe toată lumea, de aceea românii trebuie să se mobilizeze şi să iasă în stradă împotriva abuzurilor PSD.

“Sper că jandarmii nu o să poată să bată pe toată lumea. Nu cred că o să se apuce să bată parlamentarii USR sau consilierii municipali din Bucureşti. Ar fi bine ca toată opoziţia să iasă în stradă. E urât ce se întâmplă în Bucureşti, sunt acte de bolşevism”, a spus acesta.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj