Connect with us

Fără categorie

Victorie pe final pentru juniorii A de la CS Atletic Zalău. GALERIE FOTO


Adelin Teglaş şi compania şi-au făcut singuri meciul greu în partea secundă când au fost egalaţi la 2, deşi la pauză conduceau cu 2 – 0. Sebastian Duma a marcat golul victorie în ultimele minute ale partidei, imediat după golul egalizator al celor de la LPS Cluj


După două partide pline de ghinion, cele cu FC Kiss Baia Mare, în deplasare şi acasă cu LPS Bistriţa, în care Atletic Zalău a înregistrat primele înfrângeri din partea a doua a campionatului, sălăjenii sperau să încheie anul 2017 cu o victorie, tot pe teren propriu, în faţa celor de la LPS Cluj.

Vremea nu a ţinut cu fotbalul în această zi, iar asupra Zalăului, dar nu numai s-a lăsat o ninsoare abundentă care a acoperit gazonul Stadionului Municipal din Zalău. Totuşi, după mici eforturi ale organizatorilor, meciul a început, iar ambele echipe au fost dornice să obţină cele trei puncte.

Totuşi, cei care au început mai bine şi au controlat jocul în prima parte au fost sălăjenii. Astfel, Raul Irimeş a fost cel care a marcat primul, în timp ce până la pauză, şi Adelin Moroşan şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar gruparea condusă de Paul Hodiş intra la cabine la adăpostul unui avantaj de două goluri.

După revenirea de la cabine, clujenii au fost mult mai motivaţi şi au căutat să reducă din handicap şi chiar au reuşit. Mai mult, contrar cursului jocului, clujenii au izbutit să egaleze cu cinci minute înainte de final.

Totuşi, bucuria oaspeţilor a fost una de scurtă durată, deoarece după doar două minute, Sebastian Duma, fostul jucător al celor de la FC Zalău, a scăpat singur spre poarta clujenilor şi nu a iertat, marcând pentru 3 – 2. Cu acest scor s-a şi încheiat partida, spre bucuria jucătorilor sălăjeni, precum şi a conducerii celor de la CS Atletic Zalău.

Mai multe detalii despre această partidă, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri.


CS Atletic Zalău – LPS Cluj 3 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Raul Irimeş, Adelin Moroşan şi Sebastian Duma


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Fără categorie