Connect with us

HANDBAL

Georgiana Ciuciulete are şanse să joace la Olimpiada de la Londra!

Liderul echipei HC Zalău a fost chemat în lotul lărgit al României, pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Selecţionerul Radu Voina a anunţat lotul lărgit de 22 de jucătoare, cu care România va încerca calificarea la Jocurile Olimpice, de la Londra, din anul 2012. Între cele 22 de jucătoare convocate va fi şi Georgiana Ciuciulete, cea mai bună jucătoare a grupării de la poalele Meseşului. Jucătoarea Zalău are 24 de ani, are experienţă şi a venit timpul pentru ca ea că facă un salt important, spre lotul naţional de senioare!

Lotul naţional se va reuni la Drobeta Turnu Severin, pe data de 13 martie. Pregătirile lotului naţional pentru meciurile de calificări vor fi la Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, în perioada 28 martie – 3 aprilie. Un alt stagiu va fi la Craiova şi Turnu Severin, în perioada 18 – 23 aprilie. Înainte de turneul preolimpic România va juca două meciuri amicale cu Serbia.

“Tricolorele” vor înfrunta Franţa, Japonia şi Muntenegru, într-un turneu  preolimpic, programat în perioada 25 – 27 mai. Ultima adversară a României, pentru calificarea la  Jocurile Olimpice, va fi stabilită după disputarea Cupei Africii.

Amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din miercuri 25 ianuarie.

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Citesc?

  24 January 2012 at 8:42

  Vai mama voastra , prindeti si voi faramituri pe care le cititi in Sport Magazin Salajan si veniti a doua zi cu stire expirata ! “Turcul si pistolul” Aveti interdictie la stiri despre handbal ? Normal.

 2. eu

  24 January 2012 at 11:51

  Georgiana a mai fost convocata de cateva ori la lotul largit al Romaniei,dar nu a avut pilele lui Manea,Chinteoan pt a putea ramane in lotul national! parerea mea la ora actuala e cel mai bun pivot al Romaniei dar nu prea o vede nimeni! recunosc k mai buna k ea era Galca-Stanca! mult succes Georgiana!

 3. iubitor de handbal

  24 January 2012 at 13:55

  Pt. citesc!!!…..daca tie nu iti place stirile pe acest site….sau dupa cum spui sunt expirate…oare de ce mai intri aici????de curios????Schimba domnule site-ul ….si citeste acolo unde spui tu ca altii scriu mai repede……si lasa persoanele care iubesc sportul sa citeasca …:)

 4. pop.c

  24 January 2012 at 17:05

  e frustrat d-le! dar are si putina dreptate! hai sa fim seriosi!

 5. citesc

  24 January 2012 at 20:38

  ce vb domle…da-ti doua palme si te culca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL