Connect with us

FOTBAL

Portarul Alexandru Gudea apără la Luceafărul Oradea


Zălăuanul s-a transferat la formaţia din Liga a II-a în această toamnă, iar în ultimele două etape a fost titular la formaţia antrenată de Cristian Dulca


La doar 21 de ani, Alexandru Gudea a trecut deja pe la mai multe echipe din ligile inferioare ale fotbalului românesc şi a apărat la FC Zalău, CS Mioveni, Farul Constanţa, Unirea Tărlungeni şi Concordia Chiajna.

Portarul zălăuan a început sezonul 2017 – 2018 în lotul celor de la Concordia Chiajna, însă luna trecută s-a transferat în Liga a II-a şi a ajuns la Luceafărul Oradea.

Dacă în primele jocuri a fost doar rezervă, goalkeeper-ul sălăjean şi-a făcut debutul la noua sa echipă în urmă cu două etape când a fost titluar în partida dintre Luceafărul şi Ştiinţa Miroslava. Cu Alexandru Gudea în poartă, gruparea antrenată de Cristian Dulca a reuşit să obţină o remiză, cu toate că a avut superioritate numerică mai bine de o repriză. Şi în meciul de la finele săptămânii, de la Suceava, Gudea a fost titular, iar de această dată echipa sa a pierdut cu 3 – 0 meciul cu Foresta.

După 18 etape, Luceafărul Oradea se află pe poziţie retrogradabilă şi ocupă locul 17, având patru victorii, cinci egaluri şi zece înfrângeri.

617 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL