Connect with us

HANDBAL

 HC Zalău, în cantonament la Cheile Grădiştei împreună cu Naționala de tineret


Cum Gheorghe Tadici a fost numit selecționer la echipa națională de tineret, tehnicianul a programat un stagiu montan în comun, cu fetele de la echipa de club și cele de la Națională, aceasta fiind și prima acțiune sub comanda acestuia. Sub “tricolor” se află şi patru jucătoare de la HC Zalău


După returul cu Hypo Viena, handbalistele de la HC Zalău au primit o săptămână de vacanţă, una meritată după programul încărcat pe care l-a avut echipa în ultima perioadă.

De luni, Valentina Panici şi colegele sale au revenit la antrenamente, iar de marţi, delegaţia de la HC Zalău a plecat în cantonament, la Cheile Grădiştei, acolo unde gruparea de sub Meseş îşi efectuează stagiile de pregătire atât în perioada de iarnă, cât şi vara.

Tot de marți, în cantonamentul de la Cheile Grădiştei se află şi naţionala de tineret, care a fost preluată săptămâna trecută de către Gheorghe Tadici.

În lotul “tricolorelor” au fost convocate pentru această acţiune nu mai puţin de patru jucătoare de la HC Zalău, este vorba de portarul Raluca Kelemen şi jucătoarele de câmp Diana Nichitean, Andreea Stîngă şi Alexandra Bojan.

“Ne pregătim şi cu lotul naţional la Cheile Grădiştei, iar apoi vom participa la un turneu în Rusia, la Astrahan. Le cam cunosc pe jucătoarele de la lot, dar încă nu ştiu cum răspund la efort, ce capacitate şi ce volul de pregătire are fiecare atât fizic, tehnic, cât şi tactic”, a spus Gheorghe Tadici.

HC Zalău şi Naţionala de tineret se vor pregăti la Cheile Grădiştei până pe 7 decembrie, după care gruparea de sub Meseş va reveni acasă şi va continua pregătirea pe plan local.

De cealaltă parte, “tricolorele” vor pleca după acest stagiu în Rusia, la Astrahan, unde vor particia la un turneu amical.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 noiembrie.

 

152 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL