Connect with us

HANDBAL

HC Zalău are cea mai bună apărare din campionat!

Gruparea zălăuană a primit  243 de goluri, în 11 etape, fiind mai  "solidă" în sistemul defeniv decât campioana Oltchim!

Odată cu venirea Gabriellei Szucz, preşedintele grupării de la poalele Meseşului, Tiberiu Marc afirma că în scurt timp, Zalăul va avea cel mai bun cuplu de apărători centrali format din Beşe şi Szucz. Acest lucru începe să prindă contur.

După 11 etape, HC Zalău area cea mai bună apărare din campionat, cu 243 de goluri primite. O apărare mai bună chiar şi ca a campioanei Oltchim Rm. Vâlcea. Pe locul doi la capitolul apărare găsim formaţia Oţelul Galaţi, principala urmăritoare în clipa de faţă. Formaţia de pe malul Dunării a încasat cu şase goluri mai mult decât HC Zalău. Dacă facem o medie, a golurilor primite, putem observa că poarta apărată de Mirela Nichita, Mihaela Cheţa şi chiar Adina Mureşan a fost stăpunsă de aproximativ 22 de ori, ceea ce este un lucru îmbucurător.

Şi la capitolul atac nu stăm rău deloc. Suntem a patra formaţie din Liga Naţională, după Oltchim, Dunărea Brăila şi Jolidon Cluj. Că doar cu Oţelul Galaţi ne batem în acest moment la locul doi şi la capitolul atac concurăm cu echipa de pe malul Dunării. Oţelul are acelaşi număr de goluri marcate ca şi formaţia noastră.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL