Connect with us

HANDBAL

Zălăuanca Lia Sântămârean este adversară pentru HC Zalău

Jucătoarea de 24 de ani ar putea intra între buturile echipei CSM Bacău, la meciul de sâmbătă, programat în oraşul de pe râul Bistriţa

Lia Sântămărean a venit la Bacău, în vară, când gruparea de pe Bisitriţa a revenit în Liga Naţională.  Din păcate, zălăuanca a fost folosită destul de rar, deoarece titulară este "straniera" Natalia Parkhomenko.

Jucătoarea şi-a făcut un nume în handbalul românesc, după prestaţiilor pe care le-a avut la loturile naţionale de junioare şi tineret, Sântămârean fiind una dintre fetele, care au câştigat medalii la Campionatul European, cu lotul naţional de tineret!

Asta i-a a ajuns şi un loc în lotul lui HC Zalău, unde a fost nevoită să lupte pentru un post de titulară cu Mirela Nichita şi Andreea Smedescu. Sântămârean a plecat şi a evoluat un timp la Rulmentul Braşov. Sub Tâmpa, zălăuanca a avut prestaţii destul de bune, dar colaborarea dintre jucătoare şi clubul braşovean a încetat. Astfel, în vară, următoarea destinaţie a Liei Sântămărean este CSM Bacău 2010, grupare nou-promovată în Liga Naţională.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. yo

  20 January 2012 at 23:37

  “adversa” adica….asa cum ar face parte din echipa “adversa” nu?

 2. LIA

  23 January 2012 at 23:11

  hai sa ne interesam sau sa ne documentam inainte sa scriem prostii in ziare..APROPO EXISTA SI TELEFOANE..

 3. pop.c

  24 January 2012 at 11:57

  …si era odata o fata cumintica,o fata buna…restul il stiti voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL