Connect with us

DIVERSE

Nu face aceste lucruri dacă vrei să nu te trezești cu contul de pariuri online blocat

 

Poți paria direct online și poți câștiga bani constant dintr-o asemenea activitate, dar trebuie să fii atent ca să nu te trezești cu contul blocat. O asemenea situație este neplăcută, chiar dacă până la urmă se poate rezolva.

Mulți pariori se plâng pe forumuri că le-au fost blocate conturile la pariuri. Invariabil, ei se consideră nevinovați, invocând un abuz din partea operatorului. Există și astfel de cazuri, ele apărând de regulă atunci când sunt câștigate sume mari în pariuri consecutive. Casele de pariuri online își pot justifica decizia prin acel punct din regulament în care își rezervă dreptul de a lua măsuri în cazul în care comportamentul utilizatorului pare „suspect”.

Exemple de comportamente suspecte

Un exemplu concret de comportament suspect este cel în care cineva își alimentează contul de pariuri folosind un instrument financiar, cum ar fi un card bancar sau un tip de portofel electronic, și face retrageri prin alt mijloc, cum ar fi un cont bancar. Uneori, pe acel cont de pariuri nu se înregistrează nicio activitate sau se pun doar pariuri simbolice. Operatorul are motive să interpreteze acest comportament ca și tentativă de spălare de bani. Așadar, nu proceda în acest fel dacă nu vrei să ai surprize neplăcute. Retrage bani prin același mijloc folosit să alimentezi contul.

Un alt comportament taxat de casele de pariuri online prin blocarea conturilor este folosirea strategiei „Arbitraje betting”, care presupune pariuri pe toate opțiunile unui eveniment, la bookmakeri diferiți. Se obține profit indiferent de rezultatul acelui meci. Apropo nu mai căuta rezultatele live din meciuri de fotbal pe teletext, întrucât acum ai posibilitatea de a afla mult mai multe lucruri online.

Bookmakerii pot intra la bănuieli și dacă te conectezi de pe un calculator folosit și de alt utilizator. Se poate considera că ai deschis conturi multiple pentru a beneficia de diverse avantaje la înscriere. Atenție: dacă te conectezi dintr-un spațiu în care sunt mai multe calculatoare legate în rețea, aceste calculatoare pot avea același IP, deci este ca și cum tu și colegii care mai pariază ar intra pe platformă de pe același computer.

Folosește doar date reale

În afara situațiilor în care comportamentul poate fi interpretat – uneori chiar și eronat – de angajații caselor de pariuri online, sunt cazuri în care blocarea contului nu poate fi contestată.

Folosirea datelor false pentru crearea contului atrage de la sine „cartonașul roșu”. La această strategie apelează cei care nu au vârsta legală pentru a paria, sau cei care nu au voie să parieze, cum ar fi sportivii. Ideea este că, atunci când faci o retragere, banii trebuie să intre într-un cont pe care ești titular. Dacă nu este al tău, se va vedea la verificarea contului de pariuri, pe care trebuie să o faci. Nu ai cum să scapi de acest pas. Dacă nu verifici contul de pariuri în intervalul stabilit de operator, îți este blocat automat.

Recuperează parola dacă nu ți-o amintești din prima

Una dintre cele mai frecvente cauze a blocării contului este reprezentată de tentativele eșuate de autentificare. Numele de utilizator nu se potrivește cu parola introdusă. De regulă, ești blocat după cinci încercări eșuate, operatorul considerând că altcineva încearcă să intre în contul tău. Ca să eviți situația, dă click pe „Am uitat parola”. Vei primi pe emailul asociat un link de resetare a parolei. După ce introduci un cod primit pe telefon, accesezi acel link și scrii o parolă nouă.

Nu încerca să profiți de erorile tehnice de pe site-ul casei de pariuri. Când o favorită are o cotă foarte mare la victorie, este clar că undeva este o greșeală. Sunt mulți cei care încearcă să speculeze aceste oportunități, iar apoi se revoltă când operatorul le retrage câștigul din cont. Atitudinea inadecvată față de reprezentanții casei de pariuri, indiferent de mijlocul de comunicare, poate atrage blocarea contului.

În fine, angajații casei de pariuri îi blochează pe cei care manifestă un comportament asimilat cu dependența de jocuri de noroc. Dacă simți că ești în pericol, renunță singur la cont.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE