Connect with us

HANDBAL

HC Zalău urcă pe locul doi!

Gruparea de la poalele Meseşului a dispus de Corona Braşov la opt goluri diferenţă

Gruparea de la poalele Meseşului a obţinut prima victorie în anul 2012, într-un meci oficial. Georgiana Ciuciulete şi compania au dispus de echipa antrenată de Mariana Tîrcă la opt goluri diferenţă, după un meci controlat în totalitate de zălăuance. Diferenţa de valoare a fost net superioară Zalăului, care în primele 20 de minute a marcat de zece ori, primind în schimb doar trei goluri. Corona a mai recuperat din handicapul faţă de echipa zălăuană, astfel că la pauză s-a intrat cu avanta de patru goluri pentru HC Zalău.

 

Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a început şi actul secund la fel de bine ca şi prima repriză şi chiar la un moment dat, tabela indica  (21 – 13). O oarecare lejeritate a intervenit în jocul fetelor noaste, lucru de care a profitat echipa braşoveană. Tabela indica 23 – 20 cu nouă minute înainte de final, însă a fost doar un foc de paie. Valeria Beşe şi compania au mai marcat încă şase goluri, primind în schimb doar unul. Victorie categorică a echipei de la poalele Meseşului, care mai urcă un loc în clasament, pînă pe poziţia a doua. Putem spune că a fost etapa Zalăului, ţinînd cont că Oţelul Galaţi, echipă care înaintea etapei ocupa locul secund, a pierdut la Constaţa cu nouă goluri difernţă, iar Jolidon Cluj, una dintre principalele urmăritoare ale Zalăului a înregistrat doar un rezultat de egalitate pe terenul echipei HCM Baia Mare.

 

Să mai spunem că Gabriella Szucz s-a remarcat în acest meci cu 9 goluri, fiind la primul ei meci oficial pe teren propriu pentru HC Zalău. Şi Mirela Nichita a închis foarte bine poarta, portăriţa Zalăului aflîndu-se într-o formă foarte bună. De cealaltă tabără tînăra portăriţă a Braşovului, Denisa Dedu a încîntat publicul spectator cu evoluţiile sale. Cea mai bună marcatoare a echipei Corona, a fost Camelia Hotea cu şase goluri.

 

HC Zalău – Corona Braşov 29 – 21 (15 – 11)

 HC Zalău: Mirela Nichita, Mihaela Cheţa, –  Florina Å¢urcaş (1), Carmina Badiţă (2), Mariana Cristoaica (1),Gabriella Szucs (9), Georgiana Ciuciulete (7), Valeria Beşe (3), Daniela Molfea (6). Au mai evoluat: Ana Maria Şomoi, Andrada Trif, Crina Ailincăi, Roxana Varga, Alina Czeczi. Antrenori: Gheorghe Tadici şi Valeria Beşe

Corona Braşov: Denisa Dedu, Maria Neagoe –  Laura Chipar (4), Cristina Zamfir (4), Oana Apetri (5), Camelia Hotea (6),Alina Şorodoc, Roxana Cherescu (2). Au mai evoluat: Mihaela Din, Adriana Istvan, Andreea Pricopie, Mihaela Seifer, Marilena Burghel. Antrenor principal: Mariana Târca, antrenor secund: Dumitru Berbece
 
 

Etapa X, miercuri, 18 ianuarie:

SCM Craiova – CSM Bacău 2010    24  – 21

HC Zalău – ASC Corona 2010 Braşov    29 – 21

HC Dunărea Brăila – CSM Bucureşti    32 – 31

HCM Baia Mare – Univ. Jolidon Cluj    26 – 26

CSM Cetate Devatrans – Oltchim Rm. Vâlcea 20 – 32

CSM Ploiesti – HCM Roman    23 – 24

Universitatea Neptun Constanţa – HC Oţelul Galaţi    31 – 22

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. eu

  19 January 2012 at 19:45

  cate goluri a dat din actiune si cate din 7m scoase de altcineva, a dat Gabi Szucs?

 2. @EU

  20 January 2012 at 7:29

  Locul 2 meritat! Fara discutie ! Si golurile din 7 m sunt importante , la fel ca celelalte. Pana acum se ratau cate 3-4-5 pe meci !

 3. Night

  20 January 2012 at 9:40

  conteaza ca a dat goluri si nu a ratat, nu conteaza ca au fost din 7m sau din actiune.pt ca si handbalul se joaca pe goluri, nu cont cine sau cum le da.BV HC ZALAU

 4. @@EUUUUU

  20 January 2012 at 18:50

  Am castigat!!!!!!!!!Bravo Gabi !Locul 2 meritat! Fara discutie ! Si golurile din 7 m sunt importante , la fel ca celelalte. Pana acum se ratau cate 3-4-5 pe meci !

 5. eu

  24 January 2012 at 12:01

  bai carnatilor,pardon,bai fratilor, ce a facut Szucs la Bacau? a ratat 2 de 7m si multe ratari individuale,asa ca dragii mei labari cioco mico!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL