Connect with us

Pescuit și Vânătoare

TRAGEDIE! Un primar a omorât un consilier judeţean la o partidă de vânătoare


În timp ce se aflau la o partidă de vânătoare, primarul oraşului Darabani l-a împuşcat în torace pe fostul consilier judeţean din Botoşani, Dinu Hrimiuc, care este şi văr cu edilul


Un primar din judeţul Botoşani este cercetat pentru ucidere din culpă după recent a împuşcat mortal, în timpul unei partide de vânătoare, un alt vânător.

Astfel, primarul oraşului Darabani, Liviu Hrimiuc, l-a împuşcat cu arma de vânătoare cu gloanţe pe vărul său Dinu Hrimiuc, fost consilier judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Nicoleta Federciuc, cei doi se aflau la o vânătoare de mistreţi autorizată în pădurea “Buleandra” de la marginea Darabaniului.

Din greşeală, primarul a tras cu arma, iar glonţul l-a lovit în torace pe fostul consilier judeţean, în vârstă de 47 de ani.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă care a încercat resuscitarea victimei, însă aceasta a decedat la faţa locului, conform Ştiri pe Surse. Primarul Liviu Hrimiuc este deţinător legal de armă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Pescuit și Vânătoare