Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident grav în Meseşenii de Sus! Un bărbat de 71 de ani s-a răsturnat cu tractorul în şanţ


Utilajul agricol s-a defectat, astfel că şoferul a cerut sprijinul unui bărbat de 29 de ani care a decis să-l tracteze. Din păcate însă, în timp ce se deplasau spre casa bătrânului, tractorul s-a răsturnat în şanţ


Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 19.30 pe drumul din localitatea Meseşenii de Sus. În timp ce se afla la munca câmpului, tractorul bărbatului în vârstă de 71 de ani s-a defectat astfel că acesta a cerut ajutorul unui consătean care să-l tracteze cu o autoutilitară.

Bărbatul de 29 de ani s-a deplasat la faţa locului şi a legat tractorul de maşina sa pentru a-l putea tracta. Din păcate însă, bărbatul din tractor nu a virat de volan la fel ca şi conducătorul auto şi s-a răsturnat în şanţ.

La faţa locului a ajuns de urgenţă o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj care a transportat victima de urgenţă la Spitalul Judeţean Zalău. Au intervenit şi două echipaje de poliţie pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Şoferul în vârstă de 29 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“Este vorba despre un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Meseşenii de Sus. Bărbatul de 71 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău. Şoferul nu consumase alcool”, ne-a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj