Connect with us

HANDBAL

Mariana Târcă : “Cu HC Zalău, va fi un meci foarte greu. Adversarele sunt mai sudate”

Braşovencele vin încrezătoare şi cu speranţa de a obţine o victorie pe terenul zălăuancelor

 

Handbalistele sălăjene îşi continuă ritmul infernal cu meciuri din trei în trei zile. Miercuri, vor primi vizita fetelor de la Corona Braşov, care la cârmă o au pe Mariana Târcă. Braşovencele vin încrezătoare şi cu speranţa de a obţine o victorie pe terenul zălăuancelor, deoarece victoria pe care au obţinut-o cu Ştiinţa Bacău le-a dat un moral ridicat.

 

“Va fi un meci foarte greu, adversarele sunt mai sudate ca şi echipă decât suntem noi, dar mergem la Zalău cu speranţa ca vom câştiga. Dorim să ieşim cu capul sus din teren şi să ne întoarcem acasă cu puncte”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă pentru ziarul Monitor Expres. 

 

Conştientă că HC Zalău este o echipă mai puternică şi mult mai sudată, care foarte rar pierde pe teren propriu, antrenoara Mariana Târcă a adăugat:”Sunt realistă şi îmi dau seama care ne este valoarea în acest moment şi din acest motiv nu pot să le cer fetelor imposibilul. Tot ce îmi doresc este ca ele să fie mulţumite de felul în care au jucat. Nu mergem cu gândul că adversarele au câştigat meciul dinainte ca el să înceapă, însă le recunoaştem valoarea şi stim că va fi un meci greu de câştigat dar s-au mai văzut surprize”.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Nita

    19 January 2012 at 20:19

    Da ! Surpriza : Zalaul a castigat doar la 8 goluri, pt ca nu au vrut arbitri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL