Connect with us

HANDBAL

Gabriella Szucz a debutat într-un meci oficial pentru HC Zalău

Handbalista de 27 de ani a marcat cinci goluri pentru gruparea de la poalele Meseşului, la primul ei meci oficial în tricoul Zalăului

Fără doar şi poate cel mai de marcă transfer realizat în ultimii ani de HC Zalău este aducerea Gabriellei Szucz la gruparea de la poalele Meseşului. Chiar dacă transferul s-a realizat la finalul anului trecut, Gabriella a debutat într-un meci oficial pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici, vineri, odată cu reluarea Ligii Naţionale. Până acum, handbalista care a mai evoluat în România şi pentru campioana Oltchim, a evoluat doar în turnee amicale şi meciuri de pregătire pentru HC Zalău.

Vinerea trecută, la meciul cu CSM Bucureşti, Szucz a fost aruncată în luptă încă din primul minut. S-a descurcat destul de bine, însă mai trebuie să treacă ceva timp, până când jucătoarea de naţională să fie în cea mai mare formă. Oficialii grupării sunt extrem de încântaţi de aducerea jucătoarei şi speră ca în scurt timp, Szucz alături de Beşe să devină cel mai bun cuplu de apărători centrali din România.

În meciul cu CSM Bucureşti, noul inter al lui HC Zalău a marcat cinci goluri în poarta apărată de Alina Iordache, portăriţă care a făcut o partidă de zile mari. Patru din cele cinci goluri marcate de Szucz au fost finalizate din aruncări de la 7 metri şi doar unul din acţiune. Gabriella putea aduce HC Zalău în avantaj, când mai erau doar câteva secunde din meci, însă aruncarea sa de pe centru a fost parată de aceeaşi Iordache!

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. pop

    18 January 2012 at 15:01

    Doi ani de zile am avut a II-a aparare dupa Oltchim cu Somoi si Ciuciulete centrali,oare nu le cam desconsidera acum dl Tadici? Echipa s-a rupt la venirea lui Bese,au aparut grupulete si pupincuriste care se pare au destabilizat echipa,numai e asa unita cum era! A adus-o pe Bese si Szucs ca interi si abia dau 1-2 goluri de la 9m! Rusine lui Bese ca nu-si ia nici o raspundere in calitate de jucatoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL